Wednesday, February 20, 2013

Kehityksen kaari


Mikä sen ihanampi tapa kuin aloittaa aamu aikaisin Lisin ja Outin kanssa Tampajan tallilla. En valitettavasti ehdi säännöllisesti pitämään tunteja Lisille enää (vaikka kuinka haluaisin), joten sovimme että tulen aina välillä käymään ja seuraamaan perheen kehitystä. Ja mikä kehitys. On kiitollista ja niin mukava seurata pikku Lisin kehityskaarta. Sanoin ensimmäisellä tunnilla, että muistakaa, että tämä on vuosien työ ja niin se työ on tuottanut tulosta. 

Videossa Lisiä ratsastaa ystäväni Heidi ja Outin sisko. En ottanut videokuvaa Outista ja Lisistä tänään koska olin niin innoissani ja keskityin täysin valmentamiseen. 

  

Eilen olin Thorin kanssa Ullan tunnilla ja tänään Ninan ja Estellen kanssa maastossa. Thor käyttäytyi todella hyvin ja oli rauhallinen. Lenkin kohokohta oli kun tapasimme Riikan, Leena-Fian ja Riikan koiran. 

Noin muuten työt ovat pitäneet kiireisenä ja filmejäkin  on tullut tehtyä. 4 comments:

 1. Millä tallilla sun hevoset on nykyään? :) Ei ikinä sitte tultu niitä katsomaan, aika vaan meni niin nopeasti :D

  ReplyDelete
 2. Moi Tessa, mul on molemmat hepat Degerbyssä, Inkoossa eri talleilla. Masi asustelee kolmen hevosen kotitallilla, jossa isot tilat liikkua vuoden ympäri. Thor taas asustelee ihan Masin lähellä aivan mahtavassa paikassa. Oliko sulla nyt joku vuokraheppa tai miltä sun ratsastuskuviot näyttää? Meitä saa tulla moikkaamaan ihan milloin vain;)

  ReplyDelete
 3. Mulla on joo nykyään ylläpidossa yksi iso poni :) Noniin, täytyy äitille sanoa, olisi ihan tässä vieressäkin vielä kun itsehän asumme Lohjalla :)

  ReplyDelete
 4. Tulkaa ihmeessä käymään. Voidaan vaikka mennä yhdessä maastoon.

  ReplyDelete