Saturday, August 28, 2010

Tyttöjen tunnit

Pidin jälleen tunnin Renjalle ja Annikalle ja tytöt olivat tällä kertaa selvästi enemmän kotonaan heti alkutunnista lähtien ja Leevi ja Lisi liikkuivat oikein hyvin. Aloitimme tunnin ilman jalustimia ja ohjia siirtymisillä kaikissa askellajeissa, sillä molemmat tytöt turvautuvat aika paljon ohjiin sen sijasta, että tasapaino löytyisi ensisijaisesti istunnan avulla.

Sen jälkeen harjoittelimme avotaivutuksia, niin että pitkä sivu aloitettiin voltilla, jonka jälkeen taivuteltiin mielikuvana se, että avoa tehdessä tytöt aloittavat uuden voltin, mutta eivät jatka voltille. Leevin kanssa keskityimme eteenpäinpyrkimykseen, sillä Leevi jää hieman hitaaksi pohkeelle ja voisi olla aika paljon reaktiivisempi Renjan avuille. Lisi taas reagoi hyvin avuille, mutta lisää helposti tempoa unohtaen askellajien tahdikkuuden. Annika onnistui oikein hyvin puolipidätteiden avulla ja vahvemmalla istunnalla hieman hidastamaan Lisia, mutta kuitenkin niin, että Lisi liikkui samalla tarmokkaammin. Myös Leevin askeleet olivat selvästi lennokkaamat lopussa ja Renja sai tuntea miltä Leevi parhaimmillaan tällä hetkellä voi tuntua.

Sovimme alustavasti, että pidän pari tuntia viikossa tytöille syksyn aikana, joten saatte seurata heidän kehitystään blogini kautta. On ihanaa opettaa, kun oppilaat ovat todella innostuneita ja kyselevät ja ihmettelevät miksi ja miten asioita tehdään. Olin myös niin ylpeä Ellasta, sillä hän käyttäytyi todella hyvin koko tunnin ajan (nukkui toki puolet siitä autossa) ja on hauska huomata miten kotonaan hän on talliympäristössä.

Valitettavasti oman health coachin palkkaaminen jää sittenkin tältä syksyltä, sillä en koe että minulla on tarpeeksi aikaa uppoutua siihen, mutta toivottavasti pääsemme aloittelemaan jossain myöhemmässä vaiheessa.

No comments:

Post a Comment