Thursday, August 19, 2010

1GOAL: 2 girls born on the same day

Pari viimeistä viikkoa on sujunut aika pitkälle rutiinien parissa ja uusien työtehtävien omaksumisessa. Tänään ajoin töiden jälkeen tallille ja imin itseeni hevosten tuoksua ja ihanien tallikavereiden hauskaa seuraa. Kävin ensimmäistä kertaa Iiron selässä ja Iiro on todella mukava uusi tuttavuus. Nautin etenkin siitä, että sain kokeilla laukanvaihtoja hevosella, joka osaa vaihtaa laukan vaikka omat avut olisivat hieman liian hitaat tai ajoittuisivat väärään ajankohtaan. Kun hevonen osaa homman, niin itse saa tunteen siitä miltä sen tulisi tuntua.

Vaikka olen omasta mielestäni oppinut ratsastuksesta ja hevosista eniten Masilta, olen iloinen, että pääsen aina välillä opetusmestareiden selkään kokeilemaan miltä liikkeet helpoimmillaan tuntuvat. Tesello sai jälleen nauttia kunnon pesusta ja harjauksesta ja omenoiden maukkaasta mausta. 31.8. ajamme Vermoon Tesellon omistajan kanssa.

Ohessa on video, jonka ystäväni lähetti minulle tänään. Mielestäni todella koskettava tarina siitä, miten erilaiselta kahden ihmisen elämä voi näyttää.

Ja sitten vielä mieleiseni lainaus: "I know that when I am fully being myself, I can not please everyone."

No comments:

Post a Comment