Thursday, August 26, 2010

Suomi maailmalla

SRL tiedotti, että kouluratsastuksen maajoukkuevalmennnus uudistuu ja uusina valmentajina aloittavat kilparatsastaja, valmentaja ja kouluratsastustuomari Marko Björs ja kilparatsastaja ja valmentaja Stella Hagelstam. Pidän molempien tyylistä ja erityisesti yksi Hagelstamin kommenteista osui todella naulan kantaan.

Uusi systeemi painottaa monipuolista ja kattavaa otetta valmentautumiseen.

- Pelkkä ratsastustaito ei riitä, vaan on tärkeää, että ratsastajat oppivat elämään kokonaisvaltaista huippu-urheilijan elämää, johon kuuluu mm. terveet elämäntavat, hyvä pohjakunto, oikea ruokavalio ja henkinen valmentautuminen, Hagelstam sanoo.

SRL tiedotti myös Suomalaisten kouluratsastajien menestyksestä Kööpenhaminan GP Specialissa, jossa Mikaela Lindh tuli toiseksi ja Alexandra Malmström sijoittui kolmanneksi. Mahtavia uutisia. Onneksi Olkoon.

Eilen kävin Tesellon luona ja jalka oli selvästi parempi. Oli ihana seurata Teselloa laitumella ystävien seurassa jälleen kerran. Huomenna menen Nupun tunnille Iiron kanssa ja sen jälkeen on luvassa kuvaussessio Iiron omistajan Tiinan ja hänen toisen hevosen Roosan kanssa. Toivottavasti valo olisi kohdallaan. Lainatakseni valokuvaaja Sini Pennasen sanoja: "Valokuvaaminen on valon kuvaamista."

No comments:

Post a Comment