Tuesday, October 23, 2012

Mikä sinusta tulee isona?


"Mikä on elämänne tarkoitus"? "Mitä suurta haluatte saavuttaa elämässä"? "Tästä alkaa matka, mikä on teidän määränpää"?

Liikuntasali Ruotsissa kaikuu hiljaisuuttaan, kun Magnus Lindroth esittää kysymyksiä meille. Hetken päästä nainen vastaa, että hän haluaa kirjoittaa kirjan. Ja minä vastaan, että haluan rakentaa paremman maailman hevosille.

Kun luin lukijan kommentin tänään, monet blogini äärellä vietetyt tunnit saivat myös syvemmän tarkoituksen. Kiitos ajatuksistasi Anu.


Hei!

"Löysin sun blogin ihan sattumalta, kun aloin etsiä vastauksia ja vaihtoehtoja oman hermostuneen ja jännittyneen tammani auttamiseksi. Olen kyllä oppinut sinun blogista ja linkkaamistasi sivuista niin paljon, että tuntuu että koko hevosmaailmani ajattelu on mennyt uusiksi! Pyysinkin kesän alussa tammalleni refleksologin käymään ja neidin mieli saatiin homeopaattisilla sekä uudella asenteella tasoittumaan silminnähden.

Nyt vain, kun on tietoisempi asioista huomaa ne omat pienet virheet ja miten paljon hämmennystä sitä on varmasti hevoselleen aiheuttanut omalla epävarmuudella ja hermostumisella.. Tulee ihan huono omatunto ja "suru puseroon".. Lisäksi alkaa huomata kaikkia epäkohtia ympärillään hevosen oloissa ja miettiin, miten paljon tallioloillakin on varmasti vaikutusta hevosen hyvinvointiin.

Tässä miun kommentissa ei nyt ollut ihan päätä eikä häntää, mutta halusin vain kiittää sinua ja blogiasi silmieni avaamisesta! :)"

Terveisin, Anu

2 comments:

 1. Hei! Mielettömän mielenkiintoinen blogi sinulla, enkä ymmärrä miksen ole jo siihen aikaisemmin törmännyt! Tässähän riittää lukemista moneksi viikoksi, vau! :)

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos Heidi!

  Mahtavaa jos blogini on mielestäsi mielenkiintoinen. Toivottavasti viihdyt sen parissa kauan:)

  Seuraan blogiasi:

  http://heidinnelivedot.blogspot.fi/

  ja pidän siitä kovasti. Upeita kuvia. Kuka ottaa kuvat teistä ja mikä kamera sulla on käytössä? Oletko opiskellut valokuvausta tai kuvaatko vain omaksi iloksesi?

  Kia

  ReplyDelete