Sunday, October 14, 2012

En bajsande ekkorre


Onneksi en ole luonteeltani perfektionisti. Olisi varmaan vielä kurjempaa kuulla Gunssanilta, että istun hevosen selässä "som en bajsande ekkorre". Tämän päivän estetunnilla väännettiin ja käännettiin nilkkoja ja mentiin ilman jalustimia. Pari kertaa tunnin aikana löysin mielestäni hyvän ja rennon istunnan ja ratsastin enemmän istunnalla ja vähemmän kädellä. Gunssan pyysi myös minua rauhoittamaan kevennystä ja tahtia kaiken kaikkiaan kuitenkin niin, että esteille tultiin hyvässä tarmokkaassa ja tahdikkaassa laukassa.

Vaikka aina ei ole hauska kuulla, että omassa istunnassa on korjattavaa, niin rakastan sitä kun Gunssan sanoo suoraan ja auttaa minua paremman istunnan hahmottamisessa.

Myös lapset sai ratsastaa Käpyllä ja nauttivat koirien ja kissojen seurasta. Jossain vaiheessa Naemi kysyi minulta, että viihdynkö minä tallilla ja tuntuuko minulta joskus siltä, että en jaksaisi tulla tallille. Kerrankin vastaus jota ei tarvinnut miettiä hetkeäkään. Ei koskaan tarvitse miettiä. On ollut päiviä, että en olisi jaksanut tehdä oikein mitään, mutta tallille jaksan aina tulla.

Thor halusi mielummin tyttöjen luokse rapsutettavaksi. 

No comments:

Post a Comment