Sunday, December 4, 2011

Lasten kanssa tallilla

Ella ja Lisi

Ystäväni lapsi Thomas ratsasti tänään ensimmäistä kertaa. Vasta kun Ella oli näyttänyt mallia, uskaltautui pikkuinen Thomas Lisin selkään. On hauska seurata kuinka jännää hevosten kanssa oleskelu on lapselle, joka ei aikaisemmin ole ollut hevosten seurassa ja kuinka luontevaa se on sellaisille, jotka ovat hevosten seurassa päivittäin.

Thomas ja Lisi

Siivosin jälleen toisen uuden tallin tänään ja liikutin Thoria pikku hetken ja pyysin, että toisen hevosen omistaja katsoo miltä Thor näyttää, kun juoksin Thorin kanssa suoralla uralla. Selvää epäpuhtautta on vielä havaittavissa, mutta eläinlääkäri oli sitä mieltä, että seurataan tilannetta vielä viikon ajan. Jos ontuma jatkuu, niin voidaan harkita kavionivelen tai mahdollisesti myös vuohisnivelen lääkitystä.

Thor oli niin ihana, sillä Thor hirnui kovasti tänään kun saavuimme tallille. Olen niin kiitollinen, että saan viettää aikaa niin mahtavan hevosen kanssa. Sääli tosin, että ehdin antaa niin vähän aikaa Klöntille. Yritän aika ajoin viedä heinää ja porkkanoita Klöntille, jos se jotenkin kompensoisi aikaa, jota ei mitenkään tunnu heruvan lisää tällä hetkellä.


Ella ja Thomas olivat innoissan lähdössä tallille tänään. Erosimme suurin piirtein samaan aikaan Thomaksen äidin kanssa, joten vietimme paljon aikaa yhdessä lasten ollessa pieniä ja nämä kaksi toveria ovat kuin sisarukset.


Rakas mieheni on työmatkalla ja oli löytänyt nämä Desigualin ihanat mekot tyttärillemme Dubaista. Upeat värit piristämään talvipäiviä.

No comments:

Post a Comment