Monday, December 19, 2011

Korvaamaton apu

Thor ja Sara

Lähdin töistä jo hieman aikaisemmin tallille, sillä oli niin kova kaipuu Thorin luokse enkä ole moneen päivään ehtinyt viettää kunnolla aikaa Thorin kanssa. Viikonloppuna meillä oli kummipoikani, Max Henrik Wright, ristiäiset ja sunnuntai aamupäivän vietin Tampajalla tallia siivotessa ja pidin tunnin Iidalle.

Tänään nautin siis täysin siemauksin, kun ehdin olla koko illan tallilla. Vietin aikaa Thorin kanssa, harjasin, kävelimme ja hengailimme maneesissa. Annoin porkkanoita ja omenoita ja kylmäsin kipeätä jalkaa. Luukalvon tulehduksen aiheuttama patti on selvästi pienentynyt ja Thor vaikuttaa kaikin tavoin tyytyväiseltä vaikka energiaa on selvästi aika paljon. Huomenna Thor on levännyt kaksi viikkoa, mutta liike ei mielestäni ole käynnissä ihan normaali vieläkään. Seuraan nyt kuitenkin parin päivän ajan miten tilanne kehittyy. Saa vain toivoa, että kyseessä on ennemminkin hieman jäykät lihakset kuin joku vamma. Mutta se ei selviä kuin liikuttamalla ja ajan kanssa.

Kuvassa on ihana, söpö Sara, joka on ollut korvaamaton apu Thorin kanssa viimeisen viikon ajan. Sara on auttanut minua Thorin jalan kylmäämisessä ja käynyt rapsuttelemassa ja ruokkimassa meidän pollea. Kiitos avusta Sara.

1 comment: