Sunday, March 7, 2010

Kevätkö tekee tuloaan


Takaisintulo Sappeelta sujui rauhallisin merkein, kun lapsoset nukkuivat takapenkillä. Pysähdyimme kerran kulutushelvetin keitaalle (hm... voiko näin kirjoittaa suomenkielellä?) Mc Donaldsiin, jonka jälkeen jatkoimme matkaa kotiin. Sappee on ihan mahtava paikka lasten kanssa. Siellä on todella loivat ja tasaiset rinteet ja Ella opetteli hiihdon taitolajia oikein toden teolla. Oli vielä uskomaton onni sään suhteen. Ihan kuin kevät tekisi tuloaan.....

Kävin ensimmäistä kertaa Tampajalla koulutunnilla. Kuten aina uusien valmentajien kanssa, niin heistä kuulee sekä huonoa ja hyvää. Nupun tuttavuus oli minulle kuitenkin todella positiivinen
sellainen ja aion ehdottomasti jatkaa hänen tunneillaan viikottain. Minulla oli jopa kipeä lonkka, kun hän huomasi, että oikea lonkkaluuni ei ollut tarpeeksi liikkeen mukana oikeassa kierroksessa. Sellaista on hirveän vaikeata itse huomata ja rakastan kun valmentaja osaa huomauttaa asioita istunnasta, joita on hirveän vaikeata itse korjata (vaikka ongelman tiedostaisikin).


Tänään sain kuulla, että pieni karitsa, jolle juotimme maitoa pari viikkoa sitten on selvinnyt hengissä ja on oikein reipas pikku kaveri. Iloisia uutisia.

Ostin Tesellolle värikkään fleeceloimen juuri avatusta Horsepro Storesta Espoosta. Piti ostaa vain pari tarpeellista asiaa, mutta niin siinä sitten vain aina käy. Jotain muutakin joutuu sattumalta kyytiin (sen takia yritän välttää hevostarvikeliikkeitä). Nyt nukkumaan. Täytyy taas totutella koiraemännän elämään, kun Tiinan koira Frida on viikon meillä hoidossa.


No comments:

Post a Comment