Friday, March 26, 2010

Che bella giornata

Roberto Benignin elokuva La Vita e Bella on yksi lempielokuvistani, etenkin kun hän karkaa keskitysleirissä ja huutaa "Buongiorno principessa" vaimolleen. Todella ihana kohtaus ja varmaan sitä aitoa rakkautta. Tämä päivä on ollut täynnä hevosia, Chansons francaises ja rakastamaani Italian kieltä.


Olimme illalla Kaj Bremerin näyttelyssä Ateneumissa. Todella upeita ja tunteita herättäviä valokuvia. Sen jälkeen kävimme ravintola Raflassa syömässä hyvää ruokaa ja jatkoimme siitä matkaa "veljeni" Tidjan Ba:n chansons francaises iltaan Kulttuurikeskus Caisaan. Hän esitti muun muassa Marc Lavoinen, Patrick Bruelin ja Edith Piafin lauluja ja iki-ihanan Charles Aznavourin La Bohemen (katso video). Sen jälkeen vielä A21 yhdelle drinkille Italialaisen tuttuni kanssa. Joten kaikin tavoin hyvin kultturellinen ja hauska ilta.

Aamulla ratsastin Tesellon kevyesti, sillä se ontuu edelleen ja sen jälkeen kävimme Blondien kanssa maastossa ja pidin sitten vielä Pialle ja Ardenner-Eemelille tunnin ulkona kentällä. Pia ja Eemil löysivät tänään yhteisen sävelen ja olivat molemmat tyytyväisiä ja hikisiä tunnin loputtua. Huomenna taas lisää ratsastelua ja tuntien pitoa. Välillä kyllä mietin miten olisi aikaa ryhtyä jonkun ihmisen principessaksi kun aina on jossain ja tekee jotain. Buona Notte!

No comments:

Post a Comment