Wednesday, March 31, 2010

Lapsuuden ihana aitous

Tänään kävimme Ellan kanssa Tampajan tallilla, harjailimme Teselloa, syötimme sille ehkä vähän liikaakin porkkanoita (voiko hevoselle syöttää liikaa porkkanoita?) ja juttelimme mukavien tallikavereiden kanssa. Sovin myös tallimestari Pian kanssa Ellan ekasta ratsastustunnista huhtikuussa.

Juttelimme kotiin ajaessa ratsastuksesta ja Ella totesi, että ei hän halua mennä ratsastustunnille. Hmmmmm..... Miten niin ei halua..... Voi ei, tuleeko musta sellainen äiti..... "Tyttäreni kyllä tykkää hevosista, vaikka ihan oikeasti irvistää hevosen selässä". Tai olisiko se niin, että minulla on vielä toivoa, sillä sanoihan Ella myös tänään, että hän haluaisi olla päiväkodissa koko ajan, kun siellä on niin hauskaa. Viime viikolla hän ei ollut kovinkaan kiinnostunut sinne menosta. Ah tuota lapsen ihanaa ja niin mielikuvituksellista mieltä. Ja miten ihanaa viettää ilta yhdessä tallilla. Arjen parhaimmistoa.

Ostin juuri iTunesista Stromaen Alors on Danse ja Christophe Maén J'ai laissé laulut. Näillä ja Risto Räppääjän kanssa lähdetään autolla pääsiäisen viettoon ympäri Suomea. Ihanaa pääsiäistä!

No comments:

Post a Comment