Monday, June 1, 2015

Takaisin lapsuusmaisemiin

Kavioita on fiksailtu Hyvinkäällä ja Peuramaalla, upea CWD:n estesatula lähti tänään Smartridersin kautta tilaukseen ja Thor muutti kesäksi kilometrin päähän meidän mökiltä jo vuosia yksin asuneen suomenhevostamma Mareldan ystäväksi.


Kaikki on tähän asti mennyt enemmän kuin hyvin ja olo juuri nyt on niin onnellinen. Tämä on juuri sitä hevosen elämää: ystävä, ruokaa yllin kyllin ja tilaa liikkua vuorokauden ympäri. Voisin vain tuijottaa tyytyväistä hevostani vielä hetken.

10 comments:

 1. Vieläkö joku pitää hevosia yksin... saattaapi olla sokki kaverille kun Thorin kesäloma päättyy :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu se jäi yksin ku kaveri kuoli ja ei ole sen jälkeen ollut uutta kaveria. Sen takia tää onkin niin ihanaa. Ongelmaksihan muodostuu juuri tuo että miten tuolta sitten enää voi lähteä?;) Thor on niin onnellinen.

   Delete
  2. Minä olisin ihan paniikissa varmaan siinä kohtaa kun oma pitäisi voida viedä pois.. jos jotain en kestä, niin eläimen hätää kavereista eroon joutuessa. (Isossa tallissa karsinassaan sekoileva 30 sekuntia yksin viettävä hevonen ei lukeudu joukkoon, joita erityisesti säälisin..)
   Noh, älä mieti sitä nyt!

   Delete
  3. Juu päätin vain nauttia kesästä ja tilanteesta. Kaikella on tapansa järjestyä:)

   Delete
 2. Sama kysymys heräsi kuin Lauralla. "Kyllä se pärjää" on niin kaukana siitä, miten on "hyvä olla". Ihanaa, että on kaveri nyt ja kiva, että saitte Thorin lähelle mökkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se juuri on Co. On kyllä niin mahtava tilanne molemmille hevosille. Mukavia kesälaitumia kun ei ihan noin vain tule eteen jokainen päivä ja etenkin niin läheltä omaa kotia:)

   Delete
 3. Ihan parhautta! <3
  Nauttikaa kesästä, vapaudesta, ruohosta ja ehkä lomastakin.
  Parempaa ja kauniimpaa kiitosta et olisi voinut Thorille antaa talvikaudella hyvin tehdystä työstä.

  (Tuo suokkitamma on niiiiin sympaattisen näköinen, sellainen hieno wanhan ajan suomirouwa,!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla. Olen niin onnellinen. Ei sitä voi edes selittää. Se tunne, kun Thor saa nauttia vuorokauden ympäri. Täytyy sanoa, että se tekee kyllä minusta tyytyväisemmän hevosenomistajan kuin mikään muu asia. Ja Thor on tosiaan tämän ansainnut. On ollut aivan mahtava kaikin tavoin koko talvikauden ja käyttäytynyt kuin herrasmies.

   Marelda on niin suloinen. Se on juuri sellainen kuten kuvailet. Hienon vanhan ajan suomirouva:) Ja niin onnellinen nuorehkosta seurasta.

   Aivan ihanaa kesää myös teille rakkaat!

   Delete
 4. Marelda muuten tuli aina vastaan, kun me mentiin Emilin kanssa siitä ohi, Käveli tai ravas (millaista tahtia me sitten mentiinkään) vieressä ja yritti aidan yli haistella. Ensimmäisillä kerroilla kylläkin meni pihaton ovelle "turvaan" onkohan Emil jotenkin pelottavan iso? Toivottavasti päästään mekin pian maastoilemaan teidän kanssa.

  ReplyDelete