Friday, June 26, 2015

Morning Glory


Mareldan omistaja Jolin oli napannut aivan ihanan kuvan aamun sarastaessa hevosista eilen. Ollaan yleensä tehty niin, että tallin väki on vienyt hepat varhaisesta aamusta laitumelle ja minä olen hakenut ne pois. Jos sää on ollut todella kurja ovat hevoset saaneet jäädä pihapiiriin koska sielläkin riittää syötävää yllin kyllin. 

Eilen hain hevoset jo kahden maissa koska lähdimme Ossin ja Eemelin kanssa maastoon (edellisestä yhteisestä maastosta onkin tovi). Ja vitsi mikä maasto. Oltiin yli kahden tunnin maastolenkillä ja meillä oli niin hauskaa. En muista milloin viimeksi olisin nauttinut ratsastuksesta näin paljon.

Thorin jalka on paljon parempi ja sitä voisi varmaan vielä lepuuttaa hetken. Rakas hevoseni on kuitenkin jo sen verran energinen kaiken vapaan jälkeen, että totesin, että pienempi paha on kunnon maasto kuin se, että se keksii kaikkea omaa hauskaa. Ja onneksi mentiin, koska sain kyllä alkulenkillä ja etenkin laukoissa pitää kunnolla kiinni satulasta. Tänään Thor sai viettää vapaapäivää laitumella ja huomenna mennään taas uimaan Ellan ja Thorin kanssa. 

Kävimme myös eilen kokeilemassa paria myyntihevosta kahden ihanan naisen kanssa ja yhden suloisen vauvan ja toinen hevosista menee nyt ostotarkastukseen. Ai että rakastan niitä hetkiä, kun löytyy juuri se oikea parivaljakko ja huomaa miten ratsukko on kuin tehty toisilleen. Ja onneksi he innostuivat koska muuten olisi ehkä käynyt niin, että hevonen olisi lähtenyt maalle meidän matkaan. Sen verran mahtava tapaus tällä kertaa. 

Mietin miten onnekas olen, kun olen saanut tutustua niin moneen erityyppiseen hevosrotuun. Meidän elämässä on Eca the Lusitano, Emil the Ardenner, Marelda the Suokki ja kohta muuttaa vielä ihana pikku poni maalle Mareldan ja Thorin seuraksi. 

Tänään olin tyttöjen kanssa Ruoholahden Megazonessa ja kahdenkymmenen minuutin sessio muuttuikin yli kahden tunnin juoksemiseksi. Vitsi miten hauskaa ja mitä kuntoilua. Oltiin kaikki todella innoissamme ja välillä tuntui siltä, että piti oikein rauhoittua hetken että muut eivät sanoisi, että poistakaa nyt tää Mamma jo täältä radalta. Ella kaatui lopussa ja sai oikein kunnon haavan jalkaan, mutta saimme todella ystävällistä apua heti paikan päältä ja haava saatiin puhdistettua ja hoidettua kunnolla. 

Loppupäivä meni pakatessa, venettä pestessä, saunassa ja uimassa. Huomenna ollaan Eca- ja Kallevahtina maalla ja sunnuntaina saamme pari mäyräkoiraa kylään viikoksi ja muutamme saareen asumaan heinäkuuksi perheen kanssa. 

No comments:

Post a Comment