Tuesday, January 6, 2015

#visitfinlandVaikka olen töissä Visit Swedenillä, kyllä #visitfinland on viime vuosina ollut aktiivisesti mielessä. Kyllä saamme elää upeassa neljän vuodenajan maassa, joista talvi on nykyään yksi suosikeistani.

Muistan asuessani Australiassa miten kaipasin näitä kirpeitä talvipäiviä, kun saa olla ulkona koko päivän mäessä ja illalla naama punottaa ja lämmin juoma maistuu erityisen hyvältä.

Ihanan pitkä joululoma on nyt lusittu ja paluu arkeen koittaa huomenna. Pitäisi jotenkin taas tottua rutiineihin ja varhaiseen herätykseen aamuisin. Kyllä loma on tehnyt hyvää meille jokaiselle vaikka Thor onkin saanut olla täydessä työn touhussa. Lähdemme nimittäin perheen kanssa reissuun helmikuussa, joten Thor saa pitää hieman pidemmän vapaan tuolloin.

Eilen oli Minnan estetunti ja meillä meni taas oikein mukavasti. Saimme myös uuden super mielenkiintoisen valmentajaystävän ja sain ensimmäistä kertaa omien reisien pituisen satulan kokeiluun. Kerron näistä lisää huomenna. 


Viimeisen lomapäivän vietimme laskettelemassa Messilässä. Ja kuten kuvista näkyy päivä oli kaunis ja rinteet hyvässä kunnossa.
2 comments:

  1. Onko Ella ja Naemi molemmat sun lapsia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Anonymous! Ella on oma lapseni ja Naemi mieheni tytär.

      Delete