Thursday, January 15, 2015

Talviratsastushousut kokeilussa















Mainitsin Missä olet ollut koko elämäni kypäränlämmitin -kirjoituksessa, että olen saanut kokeiluun myös Kerritsin Sit Tight N Warm Fullseat -talviratsastushousut. Talviratsastushousuista tulee ainakin minulle mieleen isot toppahousut, jotka vedät tavallisten ratsastushousujen päälle ja jotka nousevat ylös ratsastaessa. Niitä käyttäessä on myös iso riski, että lennät selästä ensimmäisessä iloisessa maastopukissa koska pelkästään selässä istuessa liuut jo puolelta toiselle.

Voitte siis kuvitella iloisen yllätykseni, kun paketista löytyi kauniit lämpimät kokonahkapaikkaiset mustat ja lämpimät ratsastushousut.

Temppujen harjoittelua. 

Keskittyminen oli tuulisella päivällä hieman muualla. 

Kokeilin heti housuja Grantin kurssille ja kuvitelkaa tai älkää, mutta videossa ratsastan talviratsastushousuissa. Housut ovat todella mukavat, pitävät takapään mukavasti satulassa (aina kun muistan istua satulaan) ja ovat todella lämpimät maastoillessa. Housujen alle mahtuu hyvin myös lämmin kerrasto ja ovat täydellinen talviratsastusvaruste etenkin paljon maastossa hevosensa kanssa viihtyville.


Housut löydät Classic Equeen -verkkokaupasta.


Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Classic Equeenin kanssa.

5 comments:

  1. Heippa! Saako kysyä miten noissa Kerrits housuissa menee nuo koot? Eli vastaako S koko esim. mitä numero kokoa (36 tai 38)? Onko isoa vai pientä mitoitusta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi, nää on aika normi, sellaista H&M -kokoa. Mulla M ja normisti 40. Eli ei pientä. Auttaako yhtään?

      Delete
  2. Mistä osotteesta pystyy tilata? Tuo tekstin linkki ei toiminu 😕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei,

      valitettavasti Classic Equeen ei enää myy Kerritsiä Suomessa. Eli jos niitä haluaa tilata on varmaan paras osoite tämä. Näin nopeasti katsottuna nuo ovat varmaan samanlaiset: http://kerrits.com/womens/fullseat/frost-free-fullseat-winter-riding-breech

      Olen ollut super tyytyväinen. Toista vuotta jo käytössä ja edelleen todella hyvässä kunnossa ja pitävät lämpimänä.:)

      Delete
  3. Ja jos olisin ollu tarkempi äsken nii oisin huomannu ton toisen linkin 😅 terv edellinen ano

    ReplyDelete