Sunday, January 11, 2015

Missä olet ollut koko elämäni kypäränlämmitin?

Sain kokeiluun aivan super ihanat Kerrits Sit Tight N Warm Fullseat -talviratsastushousut Classic Equeeniltä  ja mukana tuli kypäränlämmitin

Nyt kysyn vaan, että missä sinä olet ollut koko elämäni kypäränlämmitin? Kaikki nämä vuodet tuulessa ja tuiveruksessa maastoillessa ja kaikki maailman vekottimet kypärän alla. Kun se olisi koko ajan voinut olla on näin helppoa, lämmintä ja myös kypärän elinikää pidentävää hauskuutta.

11 comments:

 1. Wow hyvältä näyttää ja kuulostaa. Ois kyllä jo moniin pakkasmaastolenkkeihin kaivattu :)

  ReplyDelete
 2. tilasin heti kun näin tän. eilen meinas pää irrota kun oli niin hirveä tuuli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha, mahtavaa. Tää on kyllä ihan ässä juttu;)

   Delete
 3. Replies
  1. Heidi, tää on kuin tehty teille kahdelle. Ei tule edes lunta korviin Deen ilopukeista:)

   Delete
  2. No niinpä :D Me kun tykätään mennä tuolla hangilla tuulen lailla. Tää menee tilaukseen!

   Delete
 4. Toi kypäränlämmitin ois kyllä kätsy, toistaiseksi silkkihuppu on ollut tarpeeksi. Nuo housut kyllä kiinnostaisi, onko ollut nyt kovilla pakkasilla olleet riittävän lämpöiset, onks sulla alla mitä?

  pst Kia, mulla on vuokraheppa, iiks! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Ulla!

   Ja ihanaa Uutta Vuotta!

   Voi iiks tosiaan. Aivan mahtavaa. Milloin olet saanut vuokrahepan? Millainen heppa on? Kerro ihan kaikki;)

   Se on kyllä todella kätsy ja vaikka silkkihuppu toimii myös hyvin se ei taas suojaa kypärää. Olin vaan niin innostunut tästä koska se on niin ihanan lämmin enkä koskaan aikaisemmin ole törmännyt moiseen vekottimeen.

   Kirjoitan lisää housuista toisessa postauksessa, mutta näin lyhyesti, niin housut ovat mielestäni aivan omaa luokkaansa. Niissä on kokonahkapaikat ja ne ovat ihan ratsastushousun oloiset eivätkä sellaiset paksut toppahousut jotka vedetään omien housujen päälle ja meinaa liukua alas jokaisessa laukkapukissa.

   Ratsastin Grantin tunnilla kyseisissä housuissa ja olivat aivan super hyvät myös koulutunnilla. Housut eivät kiristä mistään ja alle voi laittaa sään mukaan vaatetta. Sinne mahtuu todella hyvin tavaraa riippuen tietenkin hieman minkä koon valitsee. Suosittelen lämpimästi!:)

   Delete
  2. Sunnuntaina kävin kokeilemassa ja maanantaina muuten hoitelemassa, ens viikolla tehdään soppari ja meen itsekseni touhuileen hepan kans. Eli ihan alkuvaiheessa tämä, mutta toivotaan, että lähtee hyvin sujumaan. :) 15v. lv-ruuna kyseessä, aloittanut ravurina, 7-vuotiaasta asti on ollut ratsuna, ennen tätä nykyistä omistajaa oli ratsastuskoulussa. Lempeän ja kiinnostuneen oloinen kaveri, kentällä oli reipas, on herkkä avuille, siinä onkin opettelemista mulle. Kiva, pieni yksityistalli, jossa kenttä ja maastotkin pitäisi olla hyvät. Tallilla käy onnekseni rats.opettaja, joten pääsen myös jatkamaan tunteja valvovan silmän alla. :)

   Nuo housut täytyy varmaan laittaa tilaukseen... Mulla on vaan topparatsastushousut, joilla ei todellakaan saa tuntumaa aikaiseksi.

   Delete
  3. Kuulostaa Ulla aivan super kivalta. Tosi mahtava juttu. Olen niin iloinen sun puolesta. Mikä sen parempi kuin päästä hoitamaan omaa vuokraheppaa:)

   Housut ovat kyllä hyvät. Kerrothan mitä mieltä olet niistä mikäli sellaiset tilaat:)

   Delete