Tuesday, January 27, 2015

Tasapainoiset ratsastajat


Kun istuin lokakuussa kuuntelemassa Nordic Business Forumin puhujia ajattelin miten hienoa olisi järjestää hevosalalla tapahtuma, jossa on mukana monta mielenkiintoista puhujaa. Pääsisi Nordic Business Forumin tavoin raapaisemaan monen mielenkiintoisen aiheen pintaa ja paneelikeskustelu ikään kuin sinetöisi päivän. Olisi mahdollista ottaa mukaan monta eri näkökulmaa kotimatkalle ja lisätä niistä parhaat palat oman arjen hevospalettiin.

Kun sitten innostuin asiasta toden teolla ja lähdin suunnittelemaan Ratsastajan kokonaisvaltainen tasapaino -luentoa en osannut ikinä arvata miten upeita puhujia saisin mukaan tilaisuuteen. Kun olin sitten saanut kaiken lyötyä lukkoon, tilan varattua ja ohjelman vahvistettua ja laitoin infoa maailmalle iski hetken kauhu. Mitä jos olenkin aivan hakoteillä ja ohjelma on vain omasta mielestäni super mielenkiintoinen? Parin minuutin ajan mietin, että olenko ihan sekaisin kun päätän järjestää tällaisia tilaisuuksia kunnes osallistumisia tuli säännöllisin väliajoin ja tilaisuus on nyt tupaten täynnä. Uskoin siihen täysin alusta asti itse, mutta on mukava huomata, että ohjelma kiinnostaa myös muita:)

Tervetuloa siis kaikki ilmoittautuneet mukaan maaliskuun tilaisuuteen ja syksyllä järjestettävästä tilaisuudesta kerron täällä blogin puolella pian lisää. Aiheena on kuitenkin hevosen hyvinvointi ja tasapaino ja puhujina muun muassa kiropraktikko, kengittäjä ja eläinten käytösneuvoja. 

3 comments:

 1. Vad intressant det skulle vara att höra denna föreläsning, men har biljetter till Mamma Mia just den dagen.. ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sätt 26.9 i kalendern. Då ordnas nästa kurs. Kommer vara ännu intressantare;) Och njut av Mamma Mia!

   Delete
 2. Okej, det låter bra! :)

  ReplyDelete