Wednesday, September 17, 2014

Hetki elämässä

Eilen oli kyllä sellainen hetki elämässä, että siitä halusi pitää kiinni vähän pidempään. Oman hevosen kanssa sänkipellolla auringon laskiessa, traktorin ääni lähistöllä, linnut jotka tekevät muuttoa, pitkät laukkapätkät ja hiki joka lensi. 


Mielenrauha säilyi siihen asti kunnes tapasimme Obelixin ja 79-vuotiaan ratsastajan ja Obelixhan innostui siitä, että Thor tuli sänkipellolta perässä. Obelix lähti tietä pitkin pukkilaukkaa ja tällä kertaa iski kyllä lievä pelkotila enkä keksinyt muuta kuin pysäyttää Thorin ja jättäytyä mahdollisimman kauas jotta Obelix toivottavasti rauhoittuisi. Siinä katselin vanhusten menoa kulman taakse ja pidin vain peukut pystyssä. Onneksi Thor pysyi rauhallisena ja pääsimme kotiin asti ehjin nahoin. 

Se siitä päivästä:) 

Tänään oli sitten vuorossa Prana Flow -jooga tunti ja siihen päälle vielä Monikan valmennus. Thor oli aivan super hieno ja oli todellinen nautinto ratsastaa. En tiedä kuinka usein olen kirjoittanut, mutta olen niin kiitollinen että juuri Thor on tullut elämäämme. Niin upea persoona. WOW!

No comments:

Post a Comment