Monday, September 15, 2014

Aistien ja makujen viikonloppu

Sisarukset yhdessä

Tästä tulee sellainen nautintopostaus koska sitä tämä viikonloppu on ollut. Nautintoja täynnä..... Viikonloppu käynnistyi Lauttasaaren rannassa Ellan isän ja siskon seurassa ja mukana oli pari muuta hurmaisevaa naperoa. Yksi pojista oli ranskalainen, joten sain puhua rakastamaani ranskan kieltä yllin kyllin ja pääsin hieman parlaamaan ennen lokakuista Pariisin reissuamme.

Japanese style, lattialla istuen


Rannalta jatkoimme ystävien luokse juomaan kuplivaa ja sieltä vielä ravintola Prestoon illalliselle. Lauantaina makoisa croisantti aamiainen ja kun Ella lähti isänsä luokse lähdimme Tiinan, Ismon ja Thorin kanssa kunnon maastolenkille. Olen enimmäkseen maastoillut ja hypännyt Thorin kanssa viime aikoina ja pari kertaa on nyt sänkkärillä lähtenyt täysin lapasesta. En ole vielä aikaisemmin mennyt noin kovaa Thorin kanssa ja ai että sitä fiilistä, kun moottori lähtee käyntiin ja hevonen pitenee varmaan metrin. Thorilla on melko hyvä kunto, joten Thor ei pitkistä laukkapätkistä huolimatta oikein edes hikoillut, mutta eilisen Johannan tunnin alussa huomasi, että lihakset olivat kyllä tehneet töitä.

Kaunis ilta saaristossa


Tallilta jatkoimme sitten mieheni kanssa veneellä saaristoon ja nautimme aivan super super ihanasta syyssäästä. Saunottiin, uitiin ja syötiin maailman parasta ruokaa. Mökin täytti rosmariinin tuoksu uunista ja mökki sai lämmetä rauhassa omaa tahtiaan.

Sunnuntaina lähdimme aamu-uinnin ja saaristoaamiaisen jälkeen jälleen kaupunkia kohti ja jäin tallille kahvittelemaan ennen Johannan tuntia. Tampajalle muuttaneet ystävät olivat käymässä ja istuimme auringossa tovin juttelemassa. Kävin myös poistamassa lankoja Thorin laitumelta ja oli vaan niin ihanaa viettää aikaa hevosten keskellä. Parempaa kuin mikään meditaatio.

Aamun rauha


Johannan tuntia oli taas tullut kaivattua ja vaikka kuulosti alkutunnilta hurjalta harjoitukselta, niin meillä sujui lopulta täyskaarto päädyssä, pohkeenväistö uralle, laukanvaihto ravin kautta, täyskaarto, pohkeenväistö uralle oikein leppoisasti. Pohkeenväistön jälkeen jatkoimme samaa harjoitusta niin, että tulimme sulkua uraa kohti, suoristus, suunnan ja laukan vaihto.Sulkutaivutukset ovat meille jotenkin niin paljon helpompia: taidan olla hieman traumatisoitunut pohkeenväistöistä ylipäänsä ja teen niistä aina liian ison jutun.

Hevosten kanssa hengailua. Kyllä se elämä on ihanaa.....

Thor tuntui kaiken kaikkiaan oikein hyvältä ratsastaa eilen. Hieman sain tehdä hommia alussa, että saimme pysähdykset käynnistä onnistumaan, mutta kyllä Thor on niin nautinto ratsastaa ja kunnon laukkaaminen maastossa ja etenkin sänkkäreillä on taas tehnyt niin hyvää.

Tänään Thor saa viettää vapaapäivää ja huomenna yritetään sitten taas ehtiä sänkkärille ennen kuin pellot käännetään.

No comments:

Post a Comment