Monday, November 25, 2013

Kouluratsastusklinikka Ruskeasuolla 8.12.

Olette varmaan jo kuulleet monesta suunnasta uudesta laajasta hevosblogiportaali Hippolasta.

On myös ollut melkein mahdotonta missata Hippolaan liittyvien blogien esittelyvideo:


Sivusin aihetta jo aikaisemmin yhteisölliset blogit ja vaihtoehtoiset blogialustat teematiikalla ja mielestäni on mahtavaa, että meillä on nyt myös suomessa mahdollisuus seurata mielenkiintoisia blogeja suoraan yhdeltä sivustolta. Tällä hetkellä sivusto edustaa yhdeksää bloggaajaa ja oma heppablogini tuli mukaan kymmenenneksi yllätysblogiksi.

Hippola on jo nyt herättänyt paljon keskustelua ja se on hyvä asia. Olemme tarvinneet vaihtoehtoista lähestymistapaa hevosiin liittyvään uutisointiin suomessa ja kaikki kilpailu on vain hyvästä. Ruotsissa esimerkiksi Hippson edustaa ammattitaitoista ja mielenkiintoista tapaa uutisoida hevosiin ja ratsastukseen liittyvistä asioista sekä verkossa että Hippson-lehdessä. Ja Horsespot tuo mukavalla ja helpolla tavalla ihmisten tietoisuuteen ruotsin luetuimmat hevosblogit.

Hippola ei vain koosta blogeja samalle alustalle, vaan on myös mukana järjestämässä mielenkiintoisia tapahtumia. Ensimmäinen Hippolan ja bloggareiden yhteinen tapahtuma järjestetään Ruskeasuolla 8.12. Tässä lisää infoa tapahtumasta:Tervetuloa Hippolan, Smart Ridersin ja NIKA Equestrianin yhteistyössä järjestämään kouluratsastusklinikkaan!

Niin este- kuin kouluratsastuskin pohjautuvat päivittäiseen perustyöskentelyyn, jolla hevonen voidaan lopulta valmistella lajin kuin lajin vaativampiin tehtäviin. Klinikassamme demonstroidaan sellaisia arjen tärkeimpiä ratsastuksen avaimia, joilla työskentelystä saadaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta – jokaisen omalla tasolla. Samalla tarjoamme mahdollisuuden nähdä suosittujen bloggaajiemme ratsastavan livenä!

Klinikan vetäjät ja kansainvälisen tason kouluratsastajat Karolina Liuksiala ja Eeva-Maria Porthan-Broddell valmentavat klinikassa koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa kilpailevia bloggaajiamme. Liuksiala ja Porthan-Broddell demonstroivat harjoituksia myös ratsain.

Klinikka järjestetään Helsingin Ruskeasuolla sunnuntaina 8.12. klo 15–18.

Klinikka on avoin kaikille ja lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 13 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.

Tapahtumasta lisätietoa myös facebookissa.

2 comments:

  1. Sunkin blogin löysin Hippolan myötä, kiva lukea vähän erityyppisiä blogeja mitä itse normaalisti luen:)

    ReplyDelete
  2. Kiva Tiia kuulla, että löysit tänne Hippolan kautta. Tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti viihdyt blogini äärellä:)

    ReplyDelete