Sunday, August 11, 2013

Lainauksia blogista

Eilen palasimme kaupunkiin saaressa vietetyn pitkän ja aurinkoisen kesäloman jälkeen. Jotenkin sateinen päivä sopii täydellisesti meille lomalta paluulaisille ja oikeastaan tuntuu ihan hauskalta olla jälleen kaikkien moderniteettien parissa.

Ella aloittaa huomenna koulun, joten illalla on tarkoitus mennä ostoksille äidin ja Ellan kanssa. Jos löytyisi hieman uusia vaatteita, koulureppu ja penaali. Sen jälkeen mennään syömään sushia.

Aloitan uuden työn torstaina, joten ehdin vielä ratsastaa alkuviikon aamupäivät ja sen jälkeen alkaa arki oikein toden teolla.

Eilinen Johannan tunti oli taas hyvä. Teimme paljon siirtymisiä ja keskityimme kunnon kulmien ratsastamiseen. Kun ratsastimme kunnon kulmat oli helpompi tehdä vaadittuja tehtäviä ja Thor tuntui paljon paremmalta ja suoremmalta. Thor työntää hieman vasenta lapaa ulos, joten katsotaan mitä Rannvi sanoo keskiviikon kraniosakraalihoidon jälkeen. Toivottavasti auttaisi edes hieman tuohon vinouteen.

Ja oikeastaan tämän blogipostauksen idea syntyi siitä, että luin Elinan blogia Passion for Riding ja siellä oli niin paljon mielenkiintoista luettavaa. Ensinnäkin tuo kuolaimettomuus. Jotenkin se tulee aina eteen yhä uudestaan ja uudestaan ja ehkä Elina voisi jossain vaiheessa kehitellä myös meille kuolaimettoman mallin?

Ja sitten artikkeli Working Equitationista. On se kyllä mukavaa katseltavaa ja ajattelin osallistua marraskuussa WE-kurssille viereisellä tallilla Thorin kanssa mikäli aikataulut sallivat.

Ja tuo Hesterin tyylinäyte. Ai että. Jos tämän elämän aikana oppisi edes prosentin tuosta eleganssista ja keveydestä, olisin onnellinen. Ja sinänsä hassua, että olemme jotenkin tottuneet kovaan ja repivään ratsastustyyliin. Eikö kaiken ratsastuksen pitäisi olla kevyttä?

Ja näitä Carden lainauksia ei koskaan voi jakaa liikaa.

Kannattaa myös vilkaista Jaana Pohjolan kirjoitus loimittaa. Taisi Jaana taas astua naulan kantaan.

3 comments:

  1. Moikka Kia,
    otan teidät mielellään testiryhmään. :) Tarkoitus olisi kehitellä toimiva kuolaimeton malli. Yritän muotoilla Zamulle jotain ja kokeilen... ja sitten myöhemmin ois hyvä saada myös muiden mielipiteitä. Ties vaikka noita sitten joskus sais myyntiin mun kauppaankin ( www.lusitanoshop.fi. )
    Hauskaa päivää!

    ReplyDelete
  2. Jee Elina, sehän olisi enemmän kuin mahtavaa;)

    ReplyDelete
  3. Heipsan! Oletko vieraillut tässä blogissa: siellä esitellään kaikenlaisia erilaisia kuolaimettomia suitsia.. se on yksi omista suosikeistani http://bitofbitless.blogspot.fi/

    ReplyDelete