Sunday, August 4, 2013

Jänskättää

Nyt jänskättää. Petran estetunti Ninan ja Estellen seurassa jännitti aamulla, mutta siitä selvittiin. Nyt jännityksen aiheuttaja on huominen aamulenkki. Osallistumme Thorin kanssa Annika Schulmanin järjestämälle Linda Tellington Jonesin TTouch -kurssille. Ei tarvinnut miettiä kuin sekuntti osallistunko kurssille, sillä menetelmä on varmaan hyvä lisä omaan hevosteluun.

Huomenna ollaan siis lähdössä ratsain Annikalle. Nina on luvannut saattaa meidät Estellen kanssa, mutta matka on kuitenkin melko pitkä ja isompaa asfalttitietä on kuljettava pätkä. Hieman siis jännittää, mutta pakkohan sitä on taas hieman venyttää rajojaan. Jos jännittää liikaa voin tietenkin aina ottaa Masin matkatoveriksi:)

Hyppääminen meni ihan hyvin tänään, mutta kyllä minä säälin Thoria kun on sellainen jännittynyt metrikorsto selässä, joka ei ihan tiedä mitä pitäisi sanoa tai tehdä. Onneksi Thor on maailman kiltein ja rehellisin esteillä ja vaikka estetykistä ei voi vielä puhua saimme kuitenkin pari oikein nättiä ja tasaista loikkaa suoritettua. Nina ja Estelle hyppäsivät sitten meidänkin puolesta ja menoa oli mukava seurata.

2 comments:

  1. Moikka! Heti jos alkaa hirvittää, niin entäs jos taluttaisit sen pätkän? Se ei ole tappio vaan hengen voitto aineesta! Mielelläni nimittäin lukisin blogiasi vastakin.. ANTOISAA MATKAA! mvh Auli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä Auli. Saat lukea blogiani jatkossa;)

      Delete