Tuesday, December 27, 2011

Myrskyn jälkeen


Myrskyn jälkeen luonnossa oli kaunista ja rauhallista ja aamulla tuuli yltyi jälleen. Tuuli oli vienyt Tampajan maneesin katosta peltiä mukanaan, joten pidimme tunnin ulkona Outin kanssa. Lisi oli alusta asti todella hyvä. Ratsastimme käynnissä ja ravissa neliskulmaa ja teimme voltin vastakkaiseen suuntaan neliskulmasta. Teimme samaa harjoitusta laukassa, mutta ympyrällä. Lisi ja Outi laukkasivat oikealle ja siirtyivät ympyrän pitkän sivun keskellä raviin, tekivät voltin vasemmalle ja takaisin ympyrälle oikeassa kierroksessa. Teimme paljon temponvaihtoja ja vastalaukkaa ja teimme niin, että esim. vasemmassa laukassa Outi jatkoi toisen osan kahdeksikosta vastalaukassa ja jatkoi jälleen myötälaukkaa toisen puolen kahdeksikosta.


Tampajalta jatkoin Thorin luokse ja kävimme pitkällä kävelyllä luonnossa. Meillä oli taas todella hauskaa ja Thor sai paljon porkkanoita ja kuivattua leipää. Thor sai myös väliaikaisesti muuttaa isompaan karsinaan ja oli kaikin tavoin tyytyväisen oloinen. 


Joululoma on ollut fantastinen. Aika rakkaiden parissa, hyvä ruoka ja lepo on tehnyt kovin hyvää. Tässä myös joulupyhiin sopiva linkki ihastuttavaan Kirjava kammari -kirjablogiin.

No comments:

Post a Comment