Monday, December 12, 2011

Muutoksen tuulet

♥ Tesellon kanssa Tampajalla  

Pitkän pohdinnan jälkeen ja haikein mielin päätimme muuttaa uuteen kotiin Thorin kanssa. Olen jo parin kuukauden ajan miettinyt tallipaikan vaihtoa ja nyt se oli sitten ajankohtainen. Uusi kotimme on Kiti Santamalan omistama Cypis-talli Oittaalla.

Tarkoitus oli muuttaa vasta joulukuun loppupuolella, mutta karsina vapautui jo joulukuun alussa, joten päätin viedä Thorin suoraan klinikalta Oittaalle. Oittaalla on sopivan kokoinen sairastarha, joten Thor pääsee ulkoilemaan aamupäivisin edes pariksi tunniksi.

Jään kovasti kaipaamaan Tampajaa, sen ihmisiä ja tunnelmaa. Olen kokenut siellä mahtavia hetkiä Tesellon, Klöntin ja Thorin kanssa ja oppilaani ovat viihtyneet hyvin siellä. Eritoten jään tietenkin kaipaamaan Klönttiä ja päivittäistä touhuamista oppilaitteni kanssa, mutta yritän ehtiä sinne noin kerran viikossa pitämään tunteja ja ratsastamaan Klöntillä. Ja eihän sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan, mutta toivon, että mukavalta vaikuttava Cypis-talli olisi ainakin pidemmän aikaa uusi kotimme.

Tampajan kaunis maalaismaisema ja upeat laitumet.

No comments:

Post a Comment