Friday, December 23, 2011

Yhdessä maastossa

Riikan leipomat joulupiparit

Vihdoinkin pääsimme Tiinan kanssa tänään Masin ja Penan kanssa maastoilemaan. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa, joten tuntui extra hyvältä mennä yhdessä tallille. Oli myös aivan ihanaa olla Masin kanssa. En ole ehtinyt Masin luokse niin paljon kuin haluaisin ja olen kaivannut rakasta ystävääni kovasti.

Inkoosta ajoin Oittaalle ja poikkesin matkan varrella Hevosmeressä. Liikkeen omistaja on tuttuni, joten jäin sinne rupattelemaan pitkäksi aikaa ja vaikka tarkoitus oli ostaa vain animalintexia (lainasin tallilaiselta, kun Thorin jalat olivat turvonneet), niin tulin ulos kassi täynnä ihanaa tavaraa.

Hevosmeressä asiakas kysyi yhtäkkiä, "oletko sinä Kia"? ja totesi heti perään: "Luen sun heppablogia. Siinä on paljon hyviä linkkejä. Käyn katsomassa sitä usein." Ai hitsiläinen, että oli mukava kuulla.

Sanna hieroi Thorin keskiviikkona ja kiinnitin tietenkin heti huomiota lapun muuten parempi -sanoihin. Lavan takaosa on edelleen hiukan tukossa (marraskuussa lavan takaosa oli erittäin tukossa) ja takareisissä on pientä tukkoisuutta, mutta muuten näyttää paikat olevan irti ja rennot. Sen kyllä huomaa, kun ollaan käyty Thorin kanssa metsässä pari päivää. Vastoin kaikkia eläinlääkärin ohjeita juoksutin Thoria ja Thor sai hieman riehua narun päässä ja sen jälkeen jatkoimme metsään ja siellä oli hetkittäin aika vauhdikasta menoa. Tänään kävin selässä kävelemässä pätkän ja käynti tuntuu todella hyvältä. Ravi on parempi, mutta edelleen on lievästi epäpuhtautta havaittavissa. Toivottavasti sekin on ohimenevää. Jatkamme kävelyä joulupyhien yli ja katsotaan sen jälkeen miltä Thor vaikuttaa. Jos liike on edelleen epäpuhdas vien Thorin uudestaan klinikalle. Takajalkojen turvotus on kuitenkin onneksi laskenut melkein täysin.

No comments:

Post a Comment