Wednesday, October 6, 2010

It runs in the family

Koripalloilu siis. Sukuni miehet ovat aina olleet kovia koripalloilijoita ja nyt Ella on aloittanut Topolat-ryhmässä Lauttasaaressa. Oli hauskaa seurata Ellan isän kanssa lasten iloista leikkiä ja mahtavia kommentteja. Pidin etenkin yhden pikkupojan paidasta, jossa luki: "Minä olen se, josta äitisi on varoittanut sinua."

Eilen kävin Klöntin kanssa ensimmäistä kertaa Mia Kainulaisen tunnilla ja tänään kävimme kävelemässä takajaloilla maastossa..... Pidin Mian tunnista todella paljon. Mia keskittyi paljon istuntaan ja sain paremman tuntemuksen omista vatsalihaksista Mian ohjeistuksessa. Mia kävi myös läpi kuminauhojen kanssa tuntumaa suuhun ja harjoitus oli opettavainen.

Pohkeenväistöharjoituksen aikana sain myös suuren ahaa-elämyksen hevosen suoruudesta. Mia sanoi, että minun tulisi ajatella Kyran opin mukaisesti, että hevosen tulisi mahtua kujaan joka on kapea. Jos käännän liikaa oikeasta ohjasta, vasen lapa ajautuu liian ulos ja hevonen ei enää mahdu sisälle kujaan. Parasta kaikessa oli tietenkin se, että Klöntti liikkui paremmin kuin aikaisemmin. Mia on ratsastanut Klöntillä paljon, joten hän osasi antaa hyviä ohjeita yhteisiä ratsastushetkiä ajatellen. Ensi viikolla jatkamme tunteilua ja viikonloppuna osallistun Klöntin ja Granden kanssa Mian istuntakurssille. Sen jälkeen onkin jo vuorossa HIHS-viikonloppu ja kovia ammattilaisia ympäri maailman on tulossa Suomeen kilpailemaan. Ihanaa.

No comments:

Post a Comment