Tuesday, October 26, 2010

Horse Shown jälkimainingeissa

Horse Show -viikonloppu oli kaikin tavoin upea ja täynnä innostavia elämyksiä. Anna-Julia Kontio ja Nina Fagerström olivat viikonlopun juhlittuja sankareita ja tuntui uskomattomalta seurata Kontion ja Fagerströmin huippuhetkiä. Melkein kuin olisi kilpaillut itse.....

Se, että Fagerström kilpaili kahden murtuneen kylkiluun kanssa on mielestäni uskomatonta ja osoittaa miten kunnianhimoinen hän on. En usko, että minulta löytyisi Ninan kaltaista peräksiantamatonta voitonhalua. Ihailen todellakin häntä. Toivottavasti hän paranee pian, sillä kylkiluiden murtuminen johti ilmarintaan.

Viikonlopun leading rideria Christian Ahlmannia ja hänen Taloubet Z -hevosta oli ilo seurata. Yhteistyö oli saumatonta ja vaikka Ahlman kommentoi Grand Prix -voiton jälkeen, että "I have a great horse, he made me look like a really good rider this weekend", niin Ahlmannin oma ratsastus ja kontakti hevoseen oli ihailtavaa. Sellaiseen saumattomaan yhteistyöhön toivoisi kaikkien ratsukoiden pyrkivän.

Tänään kävin Klöntin kanssa Mian tunnilla ja Klöntti tuntui todella hyvältä. Omasta istunnastani olen myös löytänyt uusia asioita ja Mian mielikuva-ajatukset edesauttavat paljon. Vielä jos joskus pääsisi kokeilemaan hyppäämistä Klöntin kanssa. Se vasta olisi hauskaa.

Kävin tänään työpaikkahaastattelussa. Saattaa olla mielenkiintoinen uranvaihdos edessä. Joskus asioita vain tapahtuu ja sitä ihmettelee iloisena, että miten tässä näin kävi. Kerron teille heti lisää, kun saan nimen työsopimukseen!

Kuvat: Nina Fagerström, kuva SH, xx xx, Tiina ja Jessica, tervehtimässä Gunssania!

No comments:

Post a Comment