Monday, January 30, 2012

Päivä opiskelijana

Paljon oli opittavaa

Kohtalokas ultaräänilaite

Upeata palvelua kaiken kaikkiaan

Maastouduin tänään kandiksi Viikin hevossairalaan tiloissa, kun kaverini hevosta tutkittiin. Yritin tietenkin olla mahdollisimman huomaamaton kaikkine kysymyksineni ja jossain vaiheessa onnistuin jopa innostuksissani irroittamaan ultraäänilaitteen töpselin seinästä. 

Taas tuli opittua roimasti lisää ja jälleen kerran ymmärsin kuinka paljon sitä on opittavaa. Voi kun pääsisi hieman useammin mukaan tutkiskelemaan ja pohdiskelemaan tuota hevosen upeata anatomiaa. 

Tallilla kävin vielä Thorin kanssa pellolla ja maneesissa ja Thorilla piisasi energiaa. Ratsastin nyt Thorin ensimmäistä kertaa kunnolla läpi pitkästä aikaa (tuli jo hieman hiki) ja sen jälkeen menimme vielä ulos kävelemään. Maneesissa oli hiljaista ja nautimme radion säestyksellä rauhallisesta tunnelmasta.

4 comments:

  1. Viikki on kyllä hevosista kiinnostuneen Atlas, siellä on mielenkiintoista seurata toimenpiteitä ja seinillä olevat anatomian piirrokset vievät huomion heti kun on "löysää"...

    Saako kysyä, minne muutitte Thorin kanssa?

    ReplyDelete
  2. Hei Laura, eikö vain olekin. Voisin vain olla kuunteluoppilaana joka päivä Viikissä.

    Tottakai saa kysyä. Muutimme takaisin Kylmälä/Veikkola suuntaan Stall Aspsjö nimiseen talliin. Pieni, 14 hevosen talli. Iso maneesi, hyvä kenttä, hyvät pohjat. Iso pelto maneesin takana jolla saa ratsastaa ja todella mukavia ihmisiä. Hevoset saavat ulkoilla isoissa tarhoissa koko päivän ja kesällä on hyvät laidunmahdollisuudet.

    Löysin tallin parin kaverin kautta, sillä tallista ei oikein löydy infoa mistään. Paikka on kyllä aivan mahtava ja viihdymme erinoimaisesti.

    ReplyDelete
  3. Tiedänkin paikan, oli hyvin lähellä, etten itse sinne hevosen kanssa muuttanut marraskuussa :) Tulette varmasti viihtymään!

    ReplyDelete
  4. Onpa pieni maailma. Toivottavasti törmätään jossain muualla:)

    ReplyDelete