Wednesday, January 31, 2018

Koiran elämää tallilla


Meidän pikku Jackista on jo kasvanut melkein aikuisen kokoinen poikakoira. Jack on aivan ihana tyyppi edelleen ja koko meidän perhe on täysin myyty.

Olen aina pitänyt koiria vapaana, mutta en oikein uskalla pitää Jackia vapaana Lauttasaaressa. Sen verran villi Jack on edelleen eikä käskyt ole menneet vielä kunnolla läpi. Välillä pidän Jackia vapaana aikaisin aamusta, mutta enimmäkseen ollaan käyty koirapuistoissa juoksentelemassa vapaana. Etenkin Eiran koirapuisto on todella mahtava ja sieltä löytyy aina kavereita, jotka haluavat leikkiä.


Onneksi on kuitenkin talli. Tallilla Jack on kulkenut nätisti mukana alusta asti ja on yleensä leikkinyt pihalla muiden koirien kanssa, kun laitan Thorin kuntoon. Sen jälkeen Jack on odottanut noin tunnin  autossa, kun olen käynyt ratsastamassa jonka jälkeen Jack on jälleen saanut juoksennella vapaana sen aikaa kun annan Thorille ruoat ja korjaan kaikki tavarat pois.Tänään päätin kuitenkin ensimmäistä kertaa ottaa Jackin mukaan maastoon. Olen ollut kipeenä pari viikkoa ja olo on ollut sen mukainen. Nyt päätin siis hypätä karvasatulalla Thorin selkään ja vaan hengailla näiden kahden pojan mukana. Tuntui jotenkin täydelliseltä päivältä mennä yhdessä maastoon, kun aurinko paistoi ja ilma oli täysin tyyni.


Kävelimme yli tunnin metsäpoluilla ja peltoja pitkin. Alussa Jack hieman haukkui ja komenteli, mutta melko nopeasti Jack löysi oman flownsa ja meillä oli aivan ihana maastolenkki yhdessä. Pieniä ravipätkiä otin Thorin kanssa, mutta muuten kävelimme vaan kaikessa rauhassa ja mietimme maailman menoa. Nämä ovat kyllä niitä hetkiä, kun olen onnellisimmillani ja teen juuri sitä mitä rakastan.


1 comment:

  1. Ihana postaus ihanien kuvien ja videliden kera!

    Aivan mahtavaa miten hienosti Jack osaa olla tallilla ja hevosten kanssa!

    Ihania maastoretkiä!

    Maarit L. 😊

    ReplyDelete