Wednesday, August 23, 2017

Thor tapaa uudet ystävät

Moi, me ollaan täällä!

Viime viikon keskiviikkona muutimme aktiivipihattoon Inkooseen. Ajoimme klinikan kautta takaisin viereiselle tallille koska ajattelin, että on ihan hyvä jos Thor ei heti ymmärrä, että edellinen koti on aika lyhyen matkan päässä (ja myös hyvät ystävät).

Kun saavuimme paikan päälle, Thor pääsi heti parin ruunan kanssa laitumelle. Thor, Dante ja Poju tulivat hyvin toimeen pienen alkunuuhkinnan jälkeen ja jäivät vihreälle nauttimaan päivästä.


En ole pitkään aikaan ottanut kunnon kameraa mukaan tallille, joten halusin nyt jakaa nämä hauskat kuvat pojista laitumella. Meillä on sujunut todella hyvin uudessa kodissa ja olen hirmu tyytyväinen kaikkeen. Olen nyt päättänyt jättää Thorin asumaan Inkooseen talven yli ja olo on todella levollinen. Olen jo pitkään miettinyt asiaa, mutta kyseisellä tallilla ei ole ollut pelkkää ruunalaumaa aikaisemmin. Nyt kun sellaisen perustaminen oli mahdollista halusin heti kokeilla miten Thor sopeutuisi aktiivipihattoon. Meillä on ollut monta upeaa päivää ja koska olen ollut lomalla olen ehtinyt käydä tunneilla jo kolme kertaa. Kävimme myös maastossa Johannan ja Danten kanssa sunnuntaina ja mikäs sen parempi, kun pääsee suoraan tallilta alas pelloille ja upeille metsälenkeille. 

Kerron lisää pihatosta ja miten meidän elämä on sujunut siellä, kun palaan takaisin viikonlopun Ruotsin reissulta. Paras ystäväni Ruotsissa, Niklas, täyttää 40-vuotta. Asuimme yhdessä Pariisissa 20 vuotta sitten. Ihanaa juhlia hänen pyöreitä vuosiaan. 
8 comments:

 1. Onneksi olkoon uuden elämänvaiheen johdosta!! Ja kerrothan jatkossa, miten Thorin kaviot kestävät pihatossa, joohan? Toivoo nimimerkki: samaa muutosta suunnitteleva..

  Ja tuo poni..aivan ihana, en vaan kestä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Pidän teidät ajan tasalla siitä missä mennään kavioiden kanssa. Kun nyt selvittäis tämä yksi kengitysväli ilman turhaa kenkien tippumista, niin toivoisin olevamme voiton puolella. Syksy/ talvi on aina ollut helpompaa aikaa kavioiden kanssa. Saa nyt nähdä miten tämä pihattoelämä vaikuttaa kokonaisuuteen. Ainoa tylsä juttu on, että joudun viemään Thorin joka kerta klinikalle, kun en saa meidän kengittäjää Inkooseen, mutta kai se on pieni ongelma siihen nähden, että saa nauttia terveen hevosen seurasta.:)

   Delete
 2. Näyttää ihanalta, toivottavasti Thor viihtyy ja kaikki menee hyvin! ja samaa mieltä anonyymin kanssa, niin suloinen poni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noora. Vaikuttaa kyllä todella ihanalta!:)

   Poju on kyllä aivan huikean suloinen poni. Eihän kukaan vedä Piffille vertoja, mutta on se kaunis ja vielä niin super kiva ja mahtava käsitellä.:)

   Delete
 3. Ihanat kuvat - ja uudet kaverit! Ja hei kiva kuulla jatkossa Thorin uudesta asumismuodosta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä ollut todella toimiva kokonaisuus tähän mennessä.:) Kerron pian taas lisää.

   Mitä teille kuuluu?

   Delete
 4. Ihan hyvää kiitos, arkista touhua koulun, päiväkodin ja työpaikan välillä. Hevostelu on jäänyt vähemmälle, tyttöjen kanssa käydään välillä ystävän hepoa moikkaamassa ja siellä on mm. myös viisi shettistä <3, joten tytöt viihtyy. :) Aika menee mukavasti 4 kk cockerin pennun kanssa. <3 Teillekin on nyt sit tulossa hauvavauva? :)

  ReplyDelete
 5. Ihana kuulla, että teillä on kaikki hyvin. Tärkeintähän on, että lapset viihtyy.:) Teidän pentu on aivan Ihanan suloinen. Onko kaikki mennyt hyvin? Ja onko jotain vinkkejä mitä kannattaa pennun kanssa heti huomioid. Pikkuinen Jack muuttaa meille ensi viikon torstaina.:) Ei malteta odottaa Ellan kanssa.:)

  ReplyDelete