Tuesday, October 18, 2016

Oma jälki maailmaan!

Koruntekijät

Pari vuotta sitten en ikinä olisi voinut kuvitella, että järjestän toista vuotta peräkkäin Ladies Night -tapahtumaa Helsinki International Horse Show'lle. 

Kun kävimme yli vuosi sitten läpi työtilannettani silloisen työnantajani kanssa ja hän sanoi, että "du ska Kia jobba med hästar" päätin tarttua yksisarvista sarvesta. Olin yhteydessä Horse Show'n organisaatioon ja alustava bloggausyhteistyö muuttuikin Thorin esiintymiseen Kari Vepsän demossa sekä Ladies Night -tapahtuman järjestäjäksi. 


Olen aina halunnut tehdä töitä eläinten parissa, mutta en ikinä edes yrittänyt lukea eläinlääkäriksi koska ajattelin, että en ole tarpeeksi fiksu (miten tyhmä sitä voi nuorena olla). Joten opiskelin viestintää ja yhdistin opintojen jälkeen rakkauteni kirjoittamiseen eläinsuojeluaiheisiin tarinoihin. Hetken päästä olin töissä unelmatyöpaikassa Eläinsuojeluliitto Animaliassa ja vietin pari todella ihanaa vuotta siellä. 

Verstaalla

Kun aloitin blogin kirjoittamisen en ikinä voinut arvata minne kaikkialle se minut veisi. Olen tavannut mahtavia ihmisiä blogini kautta ja päässyt tekemään sellaisia asioita joista olen vain voinut uneksia. Olen huomannut, että kaikki ne palaset joita olen vuosien varrella rakentanut ovat pikku hiljaa löytäneet paikoilleen. Mikään tekemistäni töistä ei ole ollut turhaa ja kaikki myötä- ja vastoinkäymiset ovat jälleen opettaneet jotain lisää josta voin tänä päivänä hyötyä. Olen huomannut, että viestintäopiskelut ovat todellakin kantaneet hedelmää ja olen pystynyt yhdistämään myös markkinointipuolenosaamisen kokonaisuuteen.


En vielä ikinä ole ollut näin tyytyväinen työelämäni kuvioihin. Olen joka päivä onnellinen, kun saan tehdä asioita joita rakastan ja saan tehdä työtä mukavien ihmisten kanssa. Yksi henkilö kysyi tänään, jos blogini on työtä ja elätän itseni sillä. Totesin, että rakastan kirjoittamista ja blogi on osa elämääni. En kuitenkaan halua tästä täyspäivästä elantoa koska se hetki kun siitä tulisi ainoa rahanlähde tiedän, että kadottaisin sen innostuksen jonka tällä hetkellä kirjoittamisesta löydän. En kirjoita blogia sen takia, että muut sitä lukisivat vaan kirjoitan koska se on minulle intohimo ja asia josta saan itse paljon energiaa ja iloa elämään. Ja aina välillä pääsen kokemaan aivan mahtavia juttuja, kuten pari viikkoa sitten A. Tillanderin järjestämä bloggareiden ilta Aleksanterinkadun liikkessä. 


Illan aikana saimme tehdä oman korun Marko Björsin suunnittelemasta Laukka-mallistosta koruseppä Otto-Emil Lambergin ja hänen kolleegan avulla. Valitsin itselleni NAULA kaulakorun, josta olin haaveillut jo ensinäkemästä. 

Erika Hanhisuanto takoo kovalla vimmalla.:) 

Marko Björs kertoo, että jokaisella hänen suunnittelemalla korulla on tarina ja nyt kun on hän on ratsastanut 40 vuotta hän haluaa jättää jotain jälkeensä. 

Anniina Paalasella on keskittymiskyky ihan toista maailmaa kuin meikäläisellä. 

Marko ja Otto-Eemil tsekkaavat Erkin työn jäljen. 

Tässä Anniinan koru mustataan mustausaineella.

Anniinalla kaulassa HIHS 2016 virallinen Laukka-koru! Löydät korun Laukka pisteeltä
tai Kultajousen sekä Elegancen Kultajousen osastolta Horse Show'ssa.

Uskon, että me kaikki haluamme jättää jotain jälkeemme. Haluamme jollain tavalla vaikuttaa asioihin ja jättää jonkinlaisen jäljen tähän maailmaan. Ehkä blogini on yksi omista tavoistani jättää jonkinlainen jälki johonkin. Ehkä joku kirjoitus vaikuttaa johonkin ihmiseen tai ehkä yksi hevonen saa apua sen takia, että hevosen omistaja on lukenut jotain blogistani joka voisi olla avuksi juuri kyseiselle hevoselle. Ja ei kai sen niin väliä. Pääasia, että uskaltaa unelmoida, kulkee unelmiaan kohti ja jaksaa joka päivä uskoa ihmeisiin.

Kuvankaunis Aada veisteli itselleen Laukka rannekorun.


Focus, focus.....


Jos olet Horse Showssa tule ihmeessä moikkaamaan meitä Ladies Night -tapahtumaan perjantai ja lauantai-iltoina klo 17.00-21.00 toisen kerroksen Brewer Streetille. Siellä olen hyvännäköisten Hunksien ympäröimänä ja Björsin mahtavia sanoja lainaten.

"Välillä täytyy ottaa puolipidäte, jotta homma ei lähde kiitolaukalle."

Mahtavaa Horse Show -viikonloppua kaikille ihanille lukijoille. Palataan blogin puolella asiaan viimeistään ensi viikon alkupuolella.

7 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Kia rakas miten voinkaan tähän samaistua <3 Ihana kirjoitus ja sopii tämän päivän pohdintoihini niin täydellisesti. Toivon sydämestäni, että tämä elämä kuljettaa minutkin vielä unelmien äärelle ja erilaiseen hevoselämään missä saan antaa itsestäni. Ihanaa, että sinä olet tuolla tiellä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet jo sillä tiellä Upea Anna!;) Joskus on vain hetkiä kun haluaa antaa enemmän itsestään myös muualle. Nauti Äitiydestä täysin siemauksin.;)

   Delete
 3. Hieno kirjoitus tämäkin! <3 Unelmia, onhan niitä, kun vaan uskaltaisi tavoitella niitä.

  Ihana juttu tuo koruilta! :) Hauskaa viikonloppua Horse Shown parissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ulla! Aina voi aloittaa pienin askelin ja pikku hiljaa huomaakin koko maailman avautuvan. Täytyy vain uskaltaa.;)

   Ihanaa loppuviikkoa myös sinne!

   Delete
 4. Voi miten mielenkiintoisia hetkiä olette saaneet viettää korujen parissa! Nuo Marko Björsin korut on tosi kivoja, harkitsin sellaista itselleni kun jotain hevosiin liittyvää korua halusin, mutta löysinkin aivan ihanan Betsel-korun Guldvivan (www.guldviva.fi) mallistosta. Heillä on muitakin hevosaiheita, mutta tuo kuolainkoru on niin makee!

  Mukavaa hevospainotteista viikonloppua, voi kun meiltä ei olis Helsinkiin satoja ja satoja kilsoja, niin itsekin tulisin sinne aivan varmasti!

  *Minna*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että olet löytänyt korun josta pidät. Korut ovat kovin henkilökohtaisia ja on tärkeätä, että ne tuntuvat juuri omilta.

   Tule ensi vuonna mukaan Horse Showhun. Tarjoan skumpat Ladies Nightissa.;)

   Delete