Friday, October 14, 2016

Equestrian Stockholm alennuskoodi sekä arvonta


Equestrian Stockholmin syysmallisto on vihdoinkin täällä ja sen mukana myös 15% alennus verkkokaupassa equestrianstockholm.fi.
 
 
Viikon ajan 14.-21.10. Equestrian Stockholm tarjoaa verkkokaupassaan kaikista valikoiman tuotteista 15% alennuksen koodilla KIA.
 
Omat syyssuosikkini ovat ehdottomasti Burgundy-tuotteet
 
 
ja tämä aivan ihana harmaa talvitakki.
 
 
Helsinki Horse Show'ssa sinulla on myös mahdollisuus tavata Equestrian Stockholmin perustaja Johanna Ingelsson sekä kaikki yhteistyöbloggaajat ja yhteistyöratsastajat. Meet & Greet järjestetään Ratsastuskeskus Ainon ständillä P18 lauantaina 22.10 klo 10.30-11.30. 
 
Lisäksi paikan päällä on myös tunnettu esteratsastaja Hanna Tardiveau. Tilaisuudessa tarjoillaan juotavaa ja pientä purtavaa.
 

Osallistu myös Equestrian Stockholmin FB -kilpailuun, niin voit voittaa omaksesi upean Silver Brown Jump -satulahuovan.
 
Olen ainakin itse todella tyytyväinen Equestrian Stockholmin tuotteisiin. Ne ovat laadukkaita ja istuvat todella hyvin. Vuoden takaiset satulahuovat ovat edelleen hyvässä kuosissa ja vaatteet ovat kestäneet hikisempiäkin treenisessioita (kuten Antti Jurvasen ihanan varhaisen aamuestetunnin tänään). Yksi ehdottomista syyssuosikeistani, Polo Top Navy Silver on ollut käytössä nyt pari viikkoa ja pidän siitä kovasti koska se on super kaunis ja hengittää hyvin. On kiva kerrankin näyttää huolitellulta myös ratsastaessa.
 
Parasta tässä kaikessa on, että tuotteet ovat ekologisesti valmistettuja ja ES:n perustaja Johanna Ingelsson kokee ympäristöystävällisyyden yhtenä tärkeimmistä arvoistaan tuotteita valmistaessa. Tuotteissa ei myöskään käytetä untuvaa tai muun eläinkunnan tuotteita.
 
Nähdään Horse Showssa!

No comments:

Post a Comment