Monday, September 19, 2016

Takaisin kaupunkiin

 
Viime viikko sujui sänkkäröinnin lisäksi tuntien pidossa ja Thorin muutossa. Sunnuntaina haimme trailerin Gunssanilta Tiinan ja Ellan kanssa ja suuntasimme hakemaan Thorin mukaan Inkoosta. Pakkasimme kamat, pussasimme Mareldaa ja Piffiä ja läksimme Kirkkonummea kohti.  

Thor tulee aina niin iloisesti vastaan nykyään.


Tämä oli kyllä kaikkien aikojen ihannetraikku. Rakastan väriä, niin sopivan kokoinen ja jotenkin
super avara ja valoisa. Takapuomi on ehkä hieman haastava, mutta nyt kun Thor seisoo nätisti
 ei sekään ollut enää ongelma. Tämä traikkutoivomus on nyt heitetty universumille.

 
Thor on omaksunut hirvi-ilmeet maalla.
 
Rompsukka ja Thor jälleen yhdessä.
 
Tulee aina nälkä, kun pidän tuntia ja näen tämän esteen. Rakastan aamiaista.


Lastaus sujui upeasti ja parasta kaikessa oli, että takapuomia kiinnittäessä Thorilla ei selvästi ollut aikomustakaan peruuttaa ulos. Saapuessamme Kirkkonummelle oli myös ihanaa, kun Thorin sai tuotua etukautta ulos. 

Paikat olivat entisellään ja oli niin mukavaa nähdä taas kaikkia tallikavereita. Thor meni heti Romeon kanssa tarhaan ja saa vielä laiduntaa osan päivästä. 

Tiina kävi tänään ratsastamassa ja huomenna on Antin estetunti. Keskiviikkona on sitten kengitys ja siitä päästään sitten toivottavasti taas kunnolla treeneihin ja rutiineihin kiinni. 

KIITOS kuuluu jälleen Ninalle ja Jolinille perheineen sekä tietenkin Mareldalle ja söpöliini Piffille aivan mahtavasta kesästä. Parempaa kesäkotia en voisi hevoselleni toivoa. Kamala kaipuu jo nyt, mutta palaamme jälleen kevällä muuttolintujen seurassa. 
 
Nää kaverit. Niin rakkaita. Mikä unelmien heppakesä. KIITOS! Kuva: Ella Luusuaniemi

2 comments:

 1. Nyt alkoi kiinnostamaan, mikä traikku tuo on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Ifor Williams 403. Niitä löytyy myös ainakin hopeanvärisinä, mutta tämä punainen oli jotenkin erityisen ihana. Sulatti mun sydämen.:)

   Gunssan osaa vastata paremmin trailerikyselyihin: www.piccola.fi

   Delete