Tuesday, December 9, 2014

Ratsastajan kokonaisvaltainen tasapaino -tilaisuus


Maaliskuussa on nyt mahdollisuus osallistua Ratsastajan kokonaisvaltainen tasapaino -tilaisuuteen Peuramaalla (linkki tapahtuman FB-sivulle).

Päivän puhujina ovat urheilupsykologi Anna Andersén, ammattivalmentajat ja -ratsuttajat Mia Kainulainen ja Minna Leppälä sekä fysioterapeutti Sari Pakula. Mukana juontamassa ja moderoimassa paneelia on muun muassa Kavioliitossa 30 v. -blogista tuttu Katja Ståhl. 

Ajatuksena on antaa kaikille teille hevosihmisille ja ratsastajille uusia ajatuksia omaan hevosteluun ja ylipäänsä avata keskustelu siitä miten paljon meidän oma henkinen ja fyysinen tasapaino vaikuttavat jokapäiväiseen tekemiseen hevosten kanssa. 

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää paikan päälle. Tervetuloa!

10 comments:

 1. Kuulostaa mahtavalta, pitääpä laittaa kalenteriin!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiva jos tilaisuus herättää mielenkiintoa. Olen ainakin itse todella innostunut päivän puhujista ja aihealueesta. Tervetuloa mukaan!

   Delete
 3. Mielenkiintoista! Varsinkin tuo psykologin luento!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos pidät ohjelmasta Tiia. Olen iloinen, että saatiin psykologi Anna Andersén myös mukaan luennoimaan. Henkinen puoli kun on kuitenkin niin suuri osa kokonaisuutta. Toivottavasti pääset mukaan tilaisuuteen:)

   Delete
 4. Mikä tuo paneeli on? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Paneeliin osallistuvat kaikki päivän puhujat ja paneelia moderoi Katja Ståhl. Eli Katja ja yleisö esittävät päivän teemaan liittyviä kysymyksiä ja panelistit vastailevat niihin. Uskoisin, että päivän aikana herää paljon ajatuksia ja kysyttävää.

   Delete
 5. Tällaiseen olisi niin mielenkiintoista joskus osallistua. :) Mutta olenkohan liian noviisi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et tietenkään ole liian noviisi. Tuu ihmeessä mukaan? Varaanko paikan sulle? Kurssi on tarkoitettu ihan jokaiselle. Sieltä saa varmaan paljon hauskaa ja uutta infoa mukaan kotiin vietäväksi:)

   Delete