Monday, December 29, 2014

Jumppaa maneesissa porukalla

Lyhdyt maneesin edustalla toivottivat aamujumppaajat tervetulleeksi.


Equestrian Bodystorm -harjoitus maneesissa oli yllättävän hyvä. Jumpan vetäjä Gia Winberg teki aivan super hyvän ohjelman ja alkuveryttelyn jälkeen pompittiiin vesimattoja, punnerrettiin sokeripaloja hyödyntäen, juostiin puomeille ja takaisin ja pysyttiin lankkuasennossa minuutti kerrallaan.

Tänään vatsalihakset huutavat kyllä apua koska kuten yleensäkin tallilla treenikin tuntuu olevan tehokkaampaa ja sitä tekee hommia oikein kunnolla. Kampeaa jopa joulun välipäivinä aikaisin ylös sängystä lähteäkseen jumppaamaan maneesiin. Ja vielä yhdessä muiden kanssa. Jotenkin niin yltiömotivoivaa.

Maneesista siirryimme vielä Thorin kanssa maastoilemaan ja laukkailemaan pihapiiriä pitkin, joten illalla uni maistui mukavasti. Tänään olin jo 8.15 koulutunnilla ja teimme paljon siirtymisiä ja ihan vain perusasioita. Sen jälkeen olimme Ellan ja ystävien kanssa uimassa ja saunomassa Kirkkonummen uimahallissa. Huomenna on vuorossa estetunti Renjan ja Leevin seurassa. Jee…..


Kävimme myös eilen katsomassa mahdollista laidunpaikkaa kesäksi. Todella mukava paikka melko lähellä landea. Katsotaan minne päädymme kesäkuukausiksi. Onpa taas jotain mitä jännittää:)

No comments:

Post a Comment