Sunday, June 15, 2014

Häähumua, ystävyyttä ja hauskanpitoa


Olen niin kiitollinen, koska minulla on maailman paras veli ja Ellalla maailman paras kummisetä, joka ottaa ystävät mukaan lintsille Ellan kanssa pyörimään hurjissa laitteissa. Viime vuonna Ilkka oli mukana ja tänä vuonna Joonas jaksoi kieppua Kiepissä ja muissa laitteissa.


Päivän hauskinta antia oli kuitenkin, kun pelasimme yhdessä pelejä toisiamme vastaan ja mietimmekin miten hyvä olisi kehittää juuri sitä puolta Linnanmäellä (minä voitin tietenkin peliosuuden, jossa hevoset kilpailivat toisiaan vastaan).

Lintsiltä jatkoimme vielä sushia syömään ja ilta jatkui ystävien seurassa kotona. Eilisen vietimme ystävämme Cinyan ja Pepen häissä ja oli niin hauskaa. En muista milloin olisin viimeksi tanssinut niin paljon kuin eilen. Saattoi johtua siitä, että kerrankin en tullut talliraikkaana kotiin täydessä kaaoksessa vaan aloitin aamun kampaamolla jossa sain jopa kauniin kaumpauksen hiuksiini.
Thor on saanut viettää rennompaa viikkoa. Monta vapaapäivää ja maastoilua. Eilen Heidi kävi kentällä ja Saaga oli hypännyt Gunssanin tunnilla. Vaikka herralla oli ollut energiaa olivat hypyt sujuneet todella hyvin.

Kuten Saagan kuvasta näkyy, Thor nauttii suunnattomasti tunnin jälkeisestä olotilastaan. Huomenna pääsemme taas Johannan tunnille ja tulen viettämään melkein kaiken vapaa-ajan Thorin seurassa koska Ella lähteää isänsä ja perheen kanssa Budapestiin.

Nyt on kesäloma vihdoinkin alkanut ja reppu on pesty ja odottaa ensi vuoden koulutouhuja, 

Perjantaina ehdin myös hetkeksi seuraamaan Jean Luc Cornillen kurssia ja oli taas todella antoisat pari tuntia. Toivottavasti Cornille tulee vielä uudestaan Suomeen ja pääsen mukaan luennolle ja katsomoon koko kurssin ajaksi.

Maria Fraser-Baggströmin ihana Friisiläinen Gosse

No comments:

Post a Comment