Thursday, July 25, 2013

Myynnissä Prestige D1

Myyn Prestigen koulupenkin. Satula on 18 tuumainen ja aivan ihana. Ei vain meille sopivin. Ole yhteydessä mikäli sinua kiinnostaa kyseinen satula.


Noin muuten on tullut vietettyä kaksi päivää satula-asioissa eli paljon on uutta asiaa ja pari kyyneltä on tirautettu kun tämä on niin vaikeaa. Palaan kun saan ajatuksia jälleen hieman kasattua koska nyt aion yrittää hieman lomailla enkä vain juosta satuloiden perässä päivät pitkät. Thor käyttäytyi todella huonosti tänään Peuramaalla kun kävimme satuloita kokeilemassa. Tallinomistajamme Nina totesi vain, että Thor ei ehkä jaksa joka päivä satuloita kokeilla. Nå kuka sitä jaksaisi, mutta selän hyvinvoinnista kun ei voi tinkiä.

Tuli nyt sitten ainakin ostettua aivan super hieno Albionin satulavyö (vanha satulavyö vieressä). Kun olisi vielä satula jonka kanssa sitä voisi käyttää:)

2 comments:

  1. Moikka! Mikä istuimen koko tässä on? Entä osaatko yhtään arvioida millaiselle hevoselle tämä sopisi? Etsin itse medium-leveää 17,5 tuuman istuimella täykkärityyppiselle silakalle, jolla "helppo" selkä (erottuva muttei mikään hurja säkä, suora selkä), melko kapoinen heppa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi, sanoisin että satulaa voisi kokeilla. Prestigen runko on lyhyt eli 18 tuumaa on noin 17-17 1/2 muiden satuloiden koossa. Thorilla satula painaa hieman Trapezius-lihaksen kohdalla, joten kannattaa olla todella tarkka, että paine jakautuu tasan. Ole yhteydessä kiaherold@hotmail.com, niin jutellaan lisää;)

      Delete