Monday, July 4, 2011

Phiuuuuuuu.....


Voiko blogin otsikko olla phiuuuu.....? Millainen otsikon ylipäänsä tulisi olla? Mietin tässä yksi päivä kirjoittamista ja mitä opin opiskellessani viestintää ja miten paljon kirjoittaminen on muuttunut? Tai onko se muuttunut?


Opettajani toitottivat aina, että juttua kirjoittaessa ei saa kirjoittaa minä-muodossa, mutta kuitenkin tänä päivänä esim. blogit pursuavat minä-muotoja ja ihmiset lukevat niitä innoissaan. Onko kirjoittamiseen oikeastaan mitään sääntöä? Kunhan pohdiskelen tässä hieman väsyneenä, mutta onnellisena keittiön pöydän äärellä pitkän päivän päätteeksi.


Eilisen päivän vietimme tosiaan Haminassa Tiinan, (masussa olevan vauvan), Jessin ja Jessin seitsemän viikkoa vanhan tyttären Ronjan seurassa. Päivä oli erityisen mukava sen takia, että meillä oli VIP-parkki, VIP-liput ja VIP-lounas. Eli ei voi valittaa..... Hieno sää, ihania ystäviä ja vielä paljon hevosia. Just my kind of day..... Ehdin juuri takaisin maalle ennen kuin Ella meni nukkumaan.


Hoidamme aina kesäisin Gunssanin tallia Tiinan kanssa ja tämän viikon nakitin itselleni, sillä Ella on isänsä luona. Kävin tekemässä tallin päivällä ja isä ajoi Ellan kaupunkiin veneellä. Sen jälkeen menin vielä Tampajalle ja ratsastin ensin Thorin ja sitten Klöntin. Thor on kyllä upea hevonen ja sain paljon hyvää ohjeistusta Tiinalta (joka toi Thorin Suomeen) ja tallikaveriltani Jenniltä. Etenkin nuoren hevosen eteenpäinpyrkimys tulisi säilyttää ja täytyy kyllä myöntää, että olin hieman hakusessa, sillä mielestäni Thor liikkui välillä todella kovaa ja oma vartalo ei ollut ihan joustavimmillaan. Mutta hiljaa se hyvä tulee, joten jos saamme perjantaina puhtaat paperit, niin suuntaamme Inkooseen Ninan tallille loppukesäksi. Talli on Masin tallin vieressä, Thor saa tavata Masin, totuttelemme rauhassa toisiimme ja Thor saa nauttia muiden hevosten seurasta, laiduntamisesta ja maastoilusta. Thor kun sellaista ei kovinkaan paljoa vielä ole tehnyt. Palaamme sitten Tampajalle syyskuun alussa. Huh mikä fiilis. Vähän kuin se laulu.... I can't stop this feeling.... Deep inside of me.....

Klöntin kanssa menimme puomeja ja pidimme hauskaa. Ratsastuksen jälkeen Klöntti sai piehtaroida maneesissa ja Klöntti kirjaimellisesti dyykkasi pää edellä hiekkaan nautinnosta. Ihana Klöpsykkä.


Ja siis phiuuuu..... koska nyt halajaa mieli nukkumaan.

Kuvat: Kilpailutunnelmaa, 2 viimeistä kuvaa: Jessica ja Ronja, minä ja Tiina.

No comments:

Post a Comment