Tuesday, July 12, 2011

Awakenings


Thorin ensimmäiset päivät ovat olleet täynnä ihmeitä. Thor on aikaisemmin asunut Ruotsissa tallissa eikä ole ollut tarhattuna tai laitumella. Tampajalla Thor tottui tarhaamiseen, mutta oli fantastista seurata Thorin ensimmäisiä päiviä laitumella Inkoossa. Thor juoksi paljon ja ihmetteli tammoja ja varsoja viereisessä tarhassa. Tammat ihastuivat Thoriin ja etenkin 30-vuotias Lynn (kuvassa) tervehtii Thoria päivittäin käheällä hirnunnallaan.


Thor sai myös kokeilla Batte-ponin seuraa, mutta se onni kesti vain hetken, sillä Batte potkaisi Thoria laitumella ja onneksi ei tällä kertaa käynyt pahemmin. Tämän kesän Thor saa vielä laiduntaa yksin. Ehkä otetaan yksi asia kerrallaan.....


Olisin ostanut tämän ihanan hevosen vain kokeakseni nämä hetket. En ole edes raaskinut ratsastaa vielä, sillä Thor on mieleltään niin rauhallinen, rapsuttelee tammojen kanssa, syö ruohoa ja nauttii elämästä. Kävimme kentällä kääntymässä ja olen ostanut järkevän, nuoren ruunan. Edelleen ihan epätodellinen olo. Onko tuo tuossa todella ihan mun oma hevonen?

No comments:

Post a Comment