Thursday, July 7, 2011

Me and my Masi


Olen viettänyt koko viikon Masin seurassa. Meillä on ollut ihanaa yhdessä. Rakastan Masia niin paljon ja Masin rauhallinen ja onnellinen olemus tekee minut niin iloiseksi. Masi on yksi parhaimmista ystävistäni.

4 comments:

 1. Kiitos Krisstaa! Masi on kyllä erinomainen tyyppi:)

  ReplyDelete
 2. Hei!

  Eksyin sattumalta blogiisi ja ilahduin lukiessani Masista. Masi on minulle tuttu hevonen, tutustuin siihen sen ollessa aikoinaan (olisiko ollut vuonna 2002 tai 2003?) myyntitallilla Valkealassa Kouvolan lähistöllä. Talli oli tuttuni omistuksessa ja työskentelin siellä, joten hoidin ja ratsastin myös Masia. Muistaakseni Masin omisti Tiina -niminen henkilö (?), ja vaikka Masia kävivät monet koeratsastamassa niin sitä ei kuitenkaan myyty vaan Tiina otti sen takaisin itselleen. Kävin myöhemmin vielä Saunalahden tallillakin muutamia kertoja ratsastamassa Masilla ja muilla tallin hevosilla. Valitettavasti noista vuosista on sen verran aikaa, etten enää ihan tarkkaan muista millainen Masi silloin oli. Ei kuitenkaan ollut millään tavoin ongelmallinen, muistaakseni kaikki koeratsastukset ym. sujuivat sillä aina oikein kivasti.

  Mukava kuulla että Masi on päässyt hyvään kotiin! :)

  - Annika

  ReplyDelete
 3. Hei Annika! Todella mahtavaa kuulla, että tunnet Masin jo entuudestaan. Kerrothan heti, jos muistuu jotain muuta vielä mieleen. Kaikki Masin taustatiedot ovat tervetulleita. Kiitos kommentista ja ihanaa syksyä! Kia

  ReplyDelete