Saturday, July 16, 2011

Ella tapaa Thorin


Ella ja Thor tapasivat tänään ensimmäistä kertaa ja kohtaaminen sulatti sydämeni täysin. Ella on niin luonnollinen hevosten seurassa ja mielestäni on ihanaa seurata miten pelottomasti pienet lapset toimivat eläinten kanssa. Tallissa Thor hirnui muiden hevosten perään ja silloin tytöt hyppäsivät sivuun ja Ella ilmoitti, että hänen sydämensä tykyttää kovaa.


Thor nukkui ensimmäisen yön ulkona muiden hevosten kanssa ja lepäsi laitumella saapuessamme tallille. Ihana näky, vaikka minä hysteerisenä uutena hevosenomistajana ajattelin ensin, että nyt on jokin vialla. Jos voisin, niin pitäisin varmaan aina hevosia laidunkautena ulkona suurimman osan ajasta.

4 comments:

 1. On kyllä aivan upean näköinen ja vakuttaa siltä ,että sillä on hyvä luonnekkin :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos krisstaa! Thor on kyllä upea hevonen ja kaiken lisäksi todella järkevän oloinen ja suloinen. Onhan sillä nuoren hevosen elkeet ja energia (joka on vain kiva asia). Se mikä kuitenkin huokuu Thorista on se, että sitä on kohdeltu hyvin ja sille on opetettu perusasiat oikein. Siitä on helppo jatkaa:) Paljon helpompaa opetella asiat heti alusta asti oikein kuin korjailla niitä jälkeenpäin:)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia Thorista ja tytöistä! :)Hieno hevonen.

  ReplyDelete
 4. Kiitos Ulla! Olen kyllä ihan myyty:)

  ReplyDelete