Wednesday, April 7, 2010

Meditoiden tallitöihin


Tänään ajoin suoraan Inkooseen töistä ja lähdin Ardenner-Eemelin kanssa maastoilemaan. Aurinko porotti taivaalta, joten oli aivan ihanaa käyskennellä metsässä. Laukka oli tänään hieman rajuhkoa kotimatkalla, mutta sain kun sainkin Eemelin pysäytettyä kääntämällä kahdella kädellä yhdestä ohjasta. Siinä ei oikein muu auttanut. Sen jälkeen otettiin kaikki muut tallin hevoset sisälle ja mä hoidin ilta-tallin. Karsinoiden putsaaminen, hevosten ruokkiminen ja niiden kanssa oleskelu on mitä mainiointa puuhaa. Siinä unohtuu arjen huolet ja se on jotenkin niin rentouttavaa.

Se joka on heilutellut enkelikorttejaan, niin kiitos. Sen koommin en viitsi nyt Teselloa kommentoida, sillä nyt ei voi muuta kuin olla onnellinen ja toivoa parasta.


Eilisessä Kauppalehdessä oli todella hyvä lause. Se ei liity hevosiin vaan viestintään. Koska rakastan omalla tavalla myös viestintää, niin tässä se tulee:

"Esimiestyö on johtamista. Johtaminen taas on hyvin pitkälle viestintää. Ei ole johtamista ilman viestintää, mutta toisaalta ei ole viestintää ilman johtamista."
ProCom Oy:n toimitusjohtaja Elina Melgin (Leadership 1/2010)

No comments:

Post a Comment