Monday, September 9, 2013

Animal Psychic



Minulla on kaksi serkkupoikaa, Seba ja Alex. Molemmat ovat kuin isoveljiä minulle ja muistuttavat aina välillä kuivasta huumoristaan.

Alex asuu perheineen Amerikassa ja totesi, että siskoni Latifa Meena löytyy sieltä. Puhuin eläimille ja erityisesti kuolleille eläintovereille pienenä, joten Alexin mielestä voisin tienata rahani hyvin juttelemalla eläimille.

Sebastian taas on sitä mieltä, että suvun naiset ovat tehneet upean työn kasvattamalla hienot ja urheat lapsoset.










Lauantain vietimme Casino-rannalla Lauttasaaripäivissä. Päivät tulivat hieman yllätyksenä, kun olimme vain menossa käymään rannalla, mutta hauskaa oli. Tapasimme paljon tuttuja ja nautimme kauniista säästä. Siitä lähdimme sitten Kauniaisiin rakkaisen ystävien luokse illalliselle ja yökylään.


Riikka kävi sänkkärillä Thorin kanssa lauantaina ja sunnuntaina Gunssan piti estetunnin läheisellä kentällä. Meillä oli aivan sairaan hauskaa, vaikka Thorin keskittyminen lipsui aika usein pyöröaitauksessa juoksevaan shetlanninponiin (onhan nuo ponit pelottavia). Viimeinen rata meni aivan super hyvin. Hyvä lähestymiset, suorat tiet ja vielä upeat pomput. Thor hyppäsi niin, että tunsin ensimmäistä kertaa että koko selkä ja runko olivat mukana hypyissä ja ai että mikä fiilis. Oli niin mahtava tunne, että reidet tärisivät (aika paljon myös sen takia, että jännitän hyppäämistä). Ihaninta on kuitenkin nuori hevonen, joka ei katso mitään ja hyppää kiltisti kaiken yli. Juuri sopiva estekaveri minulle. Ja esteet ylsivät jo aika korkealle. Ihan huisia.....

Huomenna on taas pitkästä aikaa Johannan tunti ja voitte kuvitella, että sitä on odotettu.

No comments:

Post a Comment