Sunday, March 17, 2013

Täyttä tohinaa


Kun mies on matkalla ja lapset äitien ja isien luona, niin mitä tekee mamma. Asuu miltei koko viikonlopun tallilla ja tuntuu siltä, että on saanut raikasilmamyrkytyksen. Siihen vielä puolentoista tunnin hot jooga päälle, niin tästä on hyvä aloittaa uusi viikko. 

Eilen kävimme Masin, Eemelin ja Thorin kanssa rauhallisella maastolenkillä ja Ossi kävellytti Thoria. Illalla olin vielä Monikan tunnilla, mutta Thor tuntui ihmeelliseltä ja totesin jossain vaiheessa, että kaikki ei ole hyvin. Illalla Thor oli hikoillut kovasti, joten saattaa olla että vatsaan oli kertynyt kaasua ja Thorilla oli lievää kaasuähkyä. Nina kävi vielä katsomassa myöhemmin illalla ja laittoi viestin, että kaikki vaikuttaa normaalilta, joten ei onneksi tarvinnut lähteä ajamaan takaisin tallille. Tänään hain maitohappobakteereja ja saa vain toivoa, että ongelmia ei enää ilmene. 

Kävimme hakemassa Masin tallilta Topin kanssa. 

Tänään kävin pikkuisen Topin kanssa Tiinan ja Masin kanssa lyhyellä maastolenkillä ja sen jälkeen läksimme vielä maastoon Ossin ja Eemelin kanssa. Ratsastin Topilla ensimmäistä kertaa, joka oli tietenkin mielenkiintoinen kokemus. Topi ja Topin emä Blondie kun ovat rakkaita tuttavuuksia jo monen vuoden takaa. 

Nautiskelimme maastossa upeasta säästä ja Thor käyttäytyi todella hyvin. Tapasimme jopa ensimmäisen kerran suomenhevosen kärryineen ja ihme kyllä pysyimme ihan tiellä. Olen ylpeä Thorista.

Empukkaa väsyttää jo hieman kun on tuota painoa aika paljon enemmän kannettava.

Vuokrasin elokuvan Take This Waltz, joten bloggaaminen jää tänään lyhyeen. On se ihanaa kun välillä saa melkein yliannostuksen hevosista ja voi ratsastaa parikin hevosta päivässä. On tämä vain niin rakas harrastus.


No comments:

Post a Comment