Saturday, March 2, 2013

Pomppimista Petran kanssa

Meidän pomppukaverit Lissu, Päivi, Estelle ja Nina

Thor on ollut melko mahdoton tällä viikolla. Tai sitten minä olen ollut mahdoton. Tai sitten on vain ollut melko mahdoton viikko. Töitä on ollut paljon, mutta olen ehtinyt hyvin ratsastelemaan. Eilen tuntui kuitenkin oikein kivalta kun sai vain rakentaa esteitä ja Petra ratsasti melko mahdottomalla Thorilla.

Petra ei ole pitkään aikaan mennyt Thorilla ja oli sitä mieltä, että pienestä häsläämisestä huolimatta (vain siis tämä viikko), Thor on parantunut ja liikkuu paremmin eteen ja vaikka painaa hieman kädelle se on paljon parempi vaihtoehto kuin se että Thor jää tyhjäksi edestä.

Laitoin melko pienet esteet (katsokaa ristikko video) ja Petra naureskeli, että ei me mitään puomeja maahan kaiveta ja sen jälkeen totesi, että okseri voi olla ihan okseri eikä mikään ihme välimuoto. Thor hyppäsi jälleen nätisti. Eihän siellä sellaista estehevosmeininkiä ole, vaan hypyt ovat melko tasaiset ja ponnua voisi kyllä olla melko paljon lisää. Tällaiset tasaiset hypyt sopivat kuitenkin minulle oikein hyvin kun musta on nykyään tullut sellainen nysvä esteiden suhteen. Ja kun Thor saa lisää lihaksia ja tekniikkaa niin kyllä siitä kehkeytyy vielä kunnon estehevonen.
Kohta lähden tallille ja Monikan tunnille. Tunnin jälkeen teen kraniosakraalihoidon Eemelin omistajalle ja huomenna on tarkoitus maastoilla Ossin ja Empukan kanssa. Aion myös viettää mahdollisimman paljon aikaa Masin kanssa. Eiköhän me keksitä jotain kivaa.

Ensi viikolla on tiedossa aivan mahtavaa ohjelmaa sillä fysioterapeutti ja ystäväni Jenna edelliseltä kotitalliltamme  tulee hoitamaan Thorin ja minut maanantaina. Sain myös eilen tietää että pääsen mukaan Marin kurssille ensi perjantaina kun tuli peruutuspaikka. Jee jee!

2 comments:

  1. Hienosti menee Thor isompiakin esteitä! :)

    ReplyDelete
  2. Eix mee Jilla ihan nätisti. Parastahan mun kouluhepossa on se, että Thor ei katso yhtään mitään. Hyppää kuin mikäkin konkari ja ihan mitä vaan. Ihan vain musta kiinni miten ne esteet tullaan:)

    ReplyDelete