Friday, December 18, 2009

Pakkanen ja Milano

Terveisiä Milanosta. Vaikka kyseessä oli työmatka, niin kyllä Italia on aivan mahtava maa. Iloisia ihmisiä ja kauniita maisemia. Tässä hieman Italialaista joulutunnelmaa: Buon Natale!

On ollut todella kova pakkanen, joten ollaan otettu vähän iisimmin heppojen kanssa. Masi on kolhaissut jalkansa johonkin, joten sitä on kävelytetty nyt pari viikkoa. Jalassa on vielä hieman turvotusta, mutta se laskee jo aika hyvin kun sen kylmää (hyvä tapa on jääpussi ja pinteli. Täytyy vain aina muistaa laittaa jotain pussin ja jalan väliin. Kierrän yleensä pintelin ohuesti, jääpussi päälle, pinteli kiinni eh voilà.) En ole oikein innostunut kylmästä säästä, vaikka lunta rakastankin, mutta onneksi entinen oppilaani ompeli minulle kahdet villasukat koirien karvoista. Pitää aina lämpimänä.

Tänään käytiin Blondie-suomenhevosen kanssa hieman maastoilemassa. Menin ilman satulaa Se tuntui turvallisemmalta vaihdoehdolta kuin Blondien oma satula joka saattaa kiepsahtaa ympäri. Blondie on mahtava suomenhevonen. Kevyt ja kiva ratsastaa ja todella reilu.

Sitten vielä Tesellon kanssa hieman maastokävelyä ja ratsastelua maneesiissa ja sen jälkeen pidin tunnin. Hyppäsin itse hevosen selkään, sillä ratsastajalla on jo pidemmän aikaa ollut hieman ongelmia oikean puolen käden ja jalan kanssa. Myös hevosen oikea puoli oli paljon heikompi kuin viimeksi kun ratsastin hevosella. Tässä Blondie nauttii maastoilusta ja sitten vielä kuva
ihanista Lucia/tonttu ratsastajista, jotka kävelivät Degerbyn keskustaa päin ajaessani tallille. Huomenna mennään Tiinan, Masin ja Tesellon kanssa maastoon kävelemään. Tesello ei ole maastoillut kovinkaan paljon viime vuosina, mutta on vaikuttanut rauhalliselta maastokävelyillä maasta käsin. Sitten ratsastan vielä tuttuni kipakalla tammalla, joka on aivan mahtava hepo. Sitä odotellessa.....

No comments:

Post a Comment