Thursday, September 20, 2018

Joogaa, Mindfulnessia ja Ratsastusta

Hanno ja Super-Eeva.

Vietimme viime viikonlopun toistamiseen Kekkolan Kartanon upeassa miljöössä. Viikonloppu oli todella onnistunut ja yhteistyö Eeva Jaakonsalon sekä Kekkolan kartanon väen kanssa oli saumatonta. Eeva luennoi jälleen mindfulnessista ja teetti meille ihania mindfulness harjoituksia koko viikonlopun ajan. Minä taas sain opettaa sekä joogaa, että ratsastusta tällä kertaa eli olin ihan elementissäni. 


Viikonlopun aikana oli ihana huomata miten hyvää meille kaikille tekee pysähtyä arjen hektisyyden keskelle. Miten täydellinen kombinaatio on yhdistää fyysiset ja henkiset harjoitukset hevosten kanssa olemiseen ja miten tärkeää on viettää aikaa ulkona virkistävässä luonnossa. Parin päivän aikana keskustelimme paljon elämästä ja hevosista ja tuli todella selväksi, että meillä kaikilla on omat ongelmamme ja ilomme elämässä. Kukaan meistä ei niiltä säästy.
Toinen asia, joka jäi viikonlopusta mieleen on miten helposti me pienennämme itseämme. Miten ajattelemme, että en minä nyt tänään tai en minä osaa. Kun me kaikki osataan ja ollaan upeita niin monessa asiassa. Oli ilo nähdä miten osa meistä löysi edes hetkellisesti tunteen, että "minä riitän". Riitän juuri sellaisena kuin olen. 

Sisäänkäynti talliin. 

"Takana ratsastus viikonloppu Kekkolan kartanossa. Upea miljöö, herkulliset ruuat, huippuseura, hienot hevoset, mindfulness ja joogatunnit, rantasauna ja palju. Voi pojat tätä olisi voinut vielä jatkaa! Kiitos kaikille seurasta!" - Nora Järvi


Ihanat hevoset ja tietenkin oppilaat! Kuva: Eeva Jaakonsalo

Eevan super kiinnostava Mindfulness-luento.

Mindfulness-harjoitus ensimmäisenä iltana.

Ihana kylkiä avaava Banaani-asna.

Viimeisen aamun tanssittiin ja venyteltiin pareittain. 

Rentoutuminen ja luottaminen. Upea Mia!

Mia ja Hanno.

Talon söpöliinit. Kuva: Nora Järvi

Iltatunnelmaa saunalla. Kuva: Nora Järvi.

Aamu ja aamu-uinnit järvessä.


Seuraavat ajankohdat vuoden 2019 retriitteille on jo lyöty lukkoon.

Täältä löydät kaikki tulevat tapahtumat, events - välilehden alta. Toivottavasti pääset mukaan ensi kerralla. Tervetuloa!

Suurin osa kuvista: Mia Timoska

No comments:

Post a Comment