Tuesday, May 2, 2017

Esteille ilman jalustimia

Thor ja Antti. Thorilla ihana Equestrian Stockholmin pistaasikokonaisuus. 

Tänään pääsimme taas hyppäämään Antin, Heidi ja Gizmon kanssa. Olimme sisällä, koska kenttä ulkona on vähän liian pehmeä. Antti keksi meille kivan alkuharjoituksen, jossa mentiin ilman jalustimia. Oli melkein pelottavaa huomata miten vähän istuntaa ja jalkoja käyttää ja teki todella hyvää hypätä ilman jalustimia. Pitää ehdottomasti tehdä sitä useammin. Etenkin lantion seudussa tuntui kyllä melko kireältä.


Thor on nyt parina kertana hypännyt todella kivasti. Hieman oli tahti tänään alussa hakusessa, mutta sitten pääsimme hyvin vauhtiin. Yksi aika hassu tilanne oli, kun Sofia ja Kia-koira kuvasivat meidän ratoja ja Sofia seisoi esteen vieressä. Thor varmaan pelästyi Dalmatialaista ja päätti mennä vasemmalta sivulta ohi, mutta ei oikein ehtinyt ja päätti sitten hypätä suoraan tolppien läpi, yli ja päälle. Aika iso ja jännittävä loikka, mutta selässä pysyttiin ja matkaa jatkettiin.

Tästä se lähtee!

Oli kyllä taas niin super hauskaa ja huomaan, että jännitän taas hieman vähemmän kun on ollut onnistuneita estetunteja takana.

Ja läpi mennään. 

Olen niin ihastunut meidän pistaasinväriseen Equestrian Stockholmin kokonaisuuteen. Toimii mielestäni todella hyvin tummalla hevosella. Tai mitä olette mieltä?

Mikä upea keli ja kivat loppukävelyt näiden kahden seurassa.

1 comment:

  1. Todellakin kiva ja varmasti hyödyllinen tuo alkuharjoitus ilman jalustimia!

    Antin tapa valmentaa vaikuttaa todella mukavalta, tekeminen pysyy rauhallisena ja juuri sopivan haastavana.

    ES näyttää aina hyvältä. :-)

    Maarit L. :-)

    ReplyDelete