Wednesday, April 6, 2016

Koskettava hetki Äidin ja Tyttären elämässä

Tässä ei vielä mietitty bussilla kulkemista tai mitä pakataan mukaankäsilaukkuun.

Tajusin sen vasta kotona illalla, kun nostin Ellan laukun pöydälle ja otin ulos avaimen, puhelimen suojan, laturin, bussirahat ja kuulokkeet.

Äitinä olemisessa on ollut monta hetkeä jotka ovat koskettaneet ylitse muiden ja olenkin aina sanonut kaikille, että parasta mitä minulle on elämässäni tapahtunut on oman tyttäreni syntymä.

Yksi koskettavimmista hetkistä oli kuitenkin tänään kun rakas tyttäreni tuli ensimmäistä kertaa bussilla tapaamaan minua töihin. Ensin tuli tekstiviesti. "Mamma, jag är nu i bussen." Sitten pari soittoa perään ja kun menin alas Ellaa vastaan tuli pieni yhdeksänvuotiaani iloisesti juosten hymy korviin asti oma käsilaukku kädessä. Käsilaukku johon oli pakattu juuri nämä kuulokkeet, avain, laturi, puhelimen suoja ja bussirahat. 

2 comments:

 1. <3

  Tätä odotellessa, tytöt nyt 7v. ja kuukauden alle 4v. Isompi ui tänään ekaa kertaa 10m putkeen, kun piti uimahallissa näyttää, että osaa niin pääsee isoon altaaseen. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se päivä tulee ihan yhtäkkiä ja sitä ihmettelee ja toteaa, että kyllä tuo mun pikkuinen pärjää hyvin tässä isossa maailmassa.

   Tämä lainaus on edelleen ihan lempilauinaukseni:

   "Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
   - Elizabeth Stone

   Delete