Friday, August 15, 2014

Lisi myynnissä

Blogiani jo pidempään lukeneet muistavat varmaan ihanan Lisi-ponin. Valmensin Lisin perhettä vuosia ja meillä oli monta hauskaa hetkeä. Nyt molemmat tytöt ovat kuitenkin kasvaneet täysimittaisiksi ja Lisi on myynnissä.

Lisi on 15-vuotias hollantilainen risteytysponi ja oikea nimi on Liberty Girl. Lisi sopii luonteeltaan aloittelevan esteratsastajan kilpaponiksi tai ensiponiksi. Lisi on todella helppo käsitellä ja sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisi on myös maastovarma (siitä on ihan omakohtaista kokemusta, kun pääsin hyödyntämään Lisiä turvaponina kun oma hevonen lähti täyttä pukkilaukkaa eteenpäin).

Lisi on viime vuodet keskittynyt esteisiin ja kilpailuissa on hypätty 90-100 cm luokkia, kotona isompaakin.

Lisi liikkuu kivasti myös tasaisella ja tekee sujuvasti avot, sulut, väistöt ja vaihdot. Lisi on ollut nykyisisillä omistajilla kuusi vuotta ja on pysynyt terveenä koko sen ajan.

Lisi myydään vain hyvään ja rakastavaan kotiin ja voin luvata, että Lisistä saa joku nuori tyttö vielä elämänsä ponin. Myös varusteet on mahdollisuus ostaa mukaan.

Yhteydenotot: outi.harkki(at)gmail.comJa viikonlopun kunniaksi vielä Karl Mikolkan mielenkiintoinen artikkeli, The Whip

4 comments:

 1. Tiedätkö mikä on hevosen hinta? :)

  ReplyDelete
 2. Ponin hinta on 7000€. Hintaan ei sisälly varusteet, mutta kun myynnin syynä on poneista pois siirtyminen ratsastajan täytettyä 16v, voidaan varusteista keskustella. Itse olen valmentanut ponia viimeisetä 6 vuotta tasaisella ja tunnen sen erittäin hyvin.

  Vastaamme mielellään lisä tietoihin:
  Myyjän yhteystieto Outi / outi.harkki(ät)gmail.com
  valmentajan ja ratsuttajan yhteystieto Heidi / Hejdihoo(ät)gmail.com.

  ReplyDelete
 3. Missä poni asustelee

  ReplyDelete